Nikolić ponosan što su igrači jedinstveno stupili u štrajk!

Jako sam ponosan na ekipu zato što se pokazala jedinstvena i u tim momentima. Ta situacija traje već par meseci, ali se ćutalo zbog imena Partizana i time su igrači pokazali lojalnost klubu, rekao je trener Partizana

  • 6

Trener fudbalskog kluba Partizan, Marko Nikolić ponosan je na svoje igrače što su u teškoj situaciji pokazali jedinstvo i zajednički stupili u štrajk.

Nikolić je istakao da je situacija u klubu teška već neko vreme, ali da igrali nisu hteli da prave dramu ranije kako bi ispoštovali ime kluba.

On je takođe izneo očekivanja pred meč sa Radničkim u Nišu.

- Jako sam ponosan na ekipu zato što se pokazala jedinstvena i u tim momentima. Ta situacija traje već par meseci, ali se ćutalo zbog imena Partizana, niko nije tražio raskid ugovora i time su igrači pokazali lojalnost klubu. To jeste neka vrsta rasterećenja ali i mnogo više obaveza da u nastavku sezone pokažemo kvalitet - rekao je Nikolić a zatim se osvrnuo na odlazak i dolazak igrača.

- Živimo u Srbiji gde je situacija takva da nijedan klub nije dovo igrača, a da je platio obeštećenje za njega. Kraj je avgusta kada se sve rešava i moguće je da bude odlazaka iz kluba - rekao je Nikolić.

Partizan igra sa Radničkim u Nišu meč 2. kola JSL a trener rno - belih očekuje pobedu.

-Čeka nas veliki izazov, igramo u Nišu gde je uvek fudbalski ambijent i iskusna ekipa sa iskusnim trenerom koji izjavama pokušava da rastereti ekipu. Znamo šta nam je činiti, dobra je stvar što se Brašanac vraća u ekipu imamo mogućnost da nam igraju pojačanja, ali oni nisu spremni za ozbiljne minute, kao ni neki omladinski reprezentatzovci koji vuku sitnije povrede.

Upitan da objasni dolazak navijača na trening u utorak uveče Nikolić je rekao:

- Bio je to jednominutni razgovor u kojem su naše pristalice pružile podršku ekipi i poručile igračima da su uz njih - rekao je Nikolić i dodao da će se u narednih 15 dana rešiti situacija sa Branislavom Trajkovićem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    15. avgust 2014 | 12:45

    Pedja Mijatovic&Dejan Bodiroga&Aleksandar Stanojevic za PONOS SRBIJE-Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Fantom

    15. avgust 2014 | 15:26

    Ej cuj ovo veliki izazov igrati u Nisu,pa ne igras u Londonu. Ovom coveku treba zabraniti da daje izjave.

  • Ogi bl

    15. avgust 2014 | 13:30

    Nece ni ovo vjecno da traje,solucija za sve nase klubove se mora naci.ovo govorim k'o jedan od Banjluckih Grobara,nema nam fudbala kvalitetnog ni nama ni ganama.Zato da se izlaz trazi a ne krpljenje i smirivanje situacije na par mjeseci. Pozz braci iz Brace Jerkovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA