Bez Teodosića na Argentince, Krstić neizvestan! (VIDEO)

Ovi momci imaju želju i znanje da pobeđuju. Trijumfi nam donose dobru atmosferu u ekipi. Imamo dve nedelje da poboljšamo igru u napadu i odbrani. Pokušaćemo da podignemo fizičku spremu, posebno kada se preselimo u Vršac, rekao je selektor Srbije

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije , Aleksandar Ðorđević rekao je da Trofej Beograda dolazi u pravo vreme kako bi ekipa podigla formu i spremno dočekala Svetsko prvenstvo u Španiji.

Ðorđević je istakao da će Miloš Teodosić sigurno propustiti Trofej Beograda, a pod znakom pitanja na ovom takmičenju je i nastup kapitena Nenada Krstića.

BEZ NEDOVIĆA DVE NEDELJE

- Teodosić je juče prvi put izašao na teren posle povrede skočnog zgloba i još nije spreman. Biće sa ekipom u Vršcu i tada ćemo videti koliko možemo da se oslonimo na njega.

- Krstić je u trenažnom procesu, odradio je trening sa ekipom ali još nije 100 odsto spreman.

- Povreda Nedovića je delikatne prirode i posle detaljnih analiza ću biti siguran da li mogu da računam na njega -  rekao je on.

Prvi meč selekcija Srbije igraju sutra protiv reprezentacije Argentine, koju predvode Luis Skola, Pablo Priđone, Valter Herman i Andres Noćioni.

NIKO NE IGRA DA IZGUBI

- Argentina je dobar primer odnosa igrača prema dresu zemlje. Imaju naglašen patriotizam u svim sportovima, a posebno u košarci. Biće mi čast da vodim ekipu protiv nekadašnjeg olimpijskog pobednika i sa takvim igračima", kazao je Ðorđević.

Selektor Srbije osvrnuo se na dobre partije ekipe na turniru u francuskom Pou.

- Nijedna reprezentacija koja se sprema za veliko takmičenje ne igra da izgubi. Ovi momci imaju želju i znanje da pobeđuju. Trijumfi nam donose dobru atmosferu u ekipi. Imamo dve nedelje da poboljšamo igru u napadu i odbrani. Pokušaćemo da podignemo fizičku spremu, posebno kada se preselimo u Vršac-  istakao je on.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA