Lazović možda zaigra u Ligi šampiona?

Posle Rome i Fiorentine, pojavio se novi klub koji želi da angažuje iskusnog napadača i koji je blizu plasmana u najelitnije evropsko takmičenje

  • 2

Danko Lazović je ovog leta definitivno najtraženiji igrač Partizana, a svako malo se pojavi neki novi zainteresovani klub za njegov usluge. Posle pominjanja grčkog PAOK-a na početku prelaznog roka, a zatim i spekulacija da ga žele Roma i Fiorentina, sada prema rumunskim medijima nalazi se na meti Steaue.

Doduše, kako navode naše istočne komšije za sada je za čelnike tamošnjeg šampiona druga opcija, dok je primarni pik Žeremi Bokila iz ruskog Tereka. Međutim, transfer reprezentativca Konga za sada ne teče po planu i zato su u Bukureštu spremili rezervni plan, a to je bivši reprezentativac Srbije, koji, kako se piše, bi bio idealno rešenje.

Ima iskustvo igranja u najjačim evropskim ligama, a od povratka među crno-bele doživljava drugu mladost i najbolji fudbaler vicešampiona Srbije ove sezone. Novinari iz Rumunije čak pretpostavljaju da je došlo već do nekog kontakta između dva kluba.

Inače, Steaua u plej-ofu za Ligu šampiona igra protiv Ludogoreca, protiv koga je Danko Lazović već igrao ove sezone u dresu Partizana, ali u slučaju da dođe do ovog transfera on ne bi imao pravo da nastupa u tom meču, ali bi mogao u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja ukoliko rumunski prvak eliminiše šampiona Bugarske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    15. avgust 2014 | 21:06

    Srecan put.idi sto brze!!

  • Vuja PFC

    15. avgust 2014 | 22:08

    I treba da ide mada uopste nije zasluzio. Da se vidi gde idu igraci Partizana a ne kao neki u 2. ligu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA