Istorijski poraz Junajteda! Van Gal postao legenda kluba! Gosti bez poraza!(VIDEO)

Na otvaranju Premijer lige, Svonsi je na "Old Trafordu" savladao Mančester junajted rezultatom 2:1*U mečevima od 16 časova pobede su zabeležili Aston Vila, Hal i Totenhem

  • 2

Ono na šta su svi ljubitelji fudbala čekali više od tri meseca, počelo je. Utakmicom između Mančester junajteda i Svonsija krenula je sezona 2014/2015 Premijer lige, ukupno 23, a na debiju Luj Van Gala, "crveni đavoli" su poraženi od tima iz Velsa rezultatom 2:1.

Ovo je prvi poraz Junajteda na domaćem terenu u prvom kolu, od osnivanja Premijer lige.Svonsi  je poveo golom Ki Sung Jonga u 28. minutu, da bi Junajted sjajnim ulaskom u drugo poluvreme uspeo stigne do izjednačenja preko Vejna Runija, koji je postigao svoj 174. gol u engleskom šampionatu.

Kada su na "Old Trafordu" svi očekivali potpuni preokret, usledio je novi šok, jer je Sigurdson doneo novu prednostu svom timu u 73. minutu.

Pokušavao je tim Van Gala da dođe do izjednačenja, ali uzalud.

U poluvremenu, poznati golfer, Rori Meklroj je prošetao pehar koji je ove sezone osvojio na Master turniru, a ako se po jutru dan poznaje, na kraju ove sezone to će biti jedini pehar koji će navijači Junajteda videti ove sezone.

Bila je ovo prva sezona posle skoro osam godina, koju je tim sa "Old Traforda" započeo bez Nemanje Vidića, a Van Gal je sve iznenadio postavom u kojoj su se pojavili debitant Tajler Beket i Džesi Lingard, koji neće po dobrom pamtiti debi, jer se povredio u 24. minutu.

U dosta kombinovam sastavu, s obzirom na izostanak Robina Van Persija, Deni Velbeka, Luka Šoa, Mančester je delovao dosta nepovezano i konfuzno, pa se Svonsi osvetio za prošlogodišnji poraz u prvoj utakmici ova dva tima prošle sezone.

U mečevima od 16 časova pobede su zabeležili samo gostujuće ekipe uz dva remija. Totenhem je bio bolji od Vest Hema, Hal od KPR-a, Aston Vila od Stouka, dok u mečevima Lestera i Evertona, odnosno VBA i Sanderlenda nije bilo pobednika.

Premijer liga 1. kolo:

Subota:

Mančester junajted - Svonsi 1:2

(Ki Sung Jong 28, Sigurdson 73 - Runi 52)

Stouk - Aston Vila 0:1

(Vajman 50)

Lester - Everton 2:2

(Uloa 22, Vud 86 - Mekgidi 20, Nejsmit 45)

Vest Hem - Totenhem 0:1

(Kolins 63 c.k. - Dajer 90+3, Noton 24 c.k.)

VBA - Sanderlend 2:2

(Berainjo 42p, 74 - Ketermol 5, Larson 85)

KPR - Hal 0:1

(Čester 52)

Arsenal - Kristal Palas 18.30

Nedelja:

Liverpul - Sautemton 14.30

Njukasl - Mančester Siti 17.00

Ponedeljak:

Barnli - Čelsi 21.00

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA