PARTIZAN 2/2! Gol u prvom minutu, isključenje Nikolića i četiri komada u mreži Radničkog! (VIDEO)

Na stadionu "Čair" u utakmici drugog kola Jelen Superlige Partizan je savladao Radnički rezultatom 4:1

  • 21

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu i na drugom gostovanju u okviru Jelen Superlige. Crno-beli su slavili protiv ekipe Radničkog iz Niša rezultatom 4:1 u okviru drugog kola srpskog šampionata. Strelci za klub iz Humske bili su Petar Grbić u 1. minutu, Danko Lazović u 27, autogol Đorđevića u 68. i Petar Škuletić u 76. minutu, dok je jedini gol za domaću ekipu postigao upravo štoper Nišlija u 64. minutu.

Izabranici Marka Nikolića su odlično odigrali pre svega prvo poluvreme, gde su iskoristi svoje šanse i rano stekli ubedljivu prednost, koju su da uvećaju u nastavku igre. Nišlije su odlično odigrale drugo poluvreme, imali inicijativu, ali su uspele samo da smanje prednost gostiju, posle čega je usredio nesretan autogol Đorđevića, koji je rešio sve dileme. Treba napomenuti i da je trener Partizana drugo poluvreme odgledao iz tunela, jer je isključen u poluvremenu, kao i povredu Vladimira Volkova, koji je zamenjen u 40. minutu.

Stadion: Čair

Gledalaca: 6.000

Sudija: Dejan Dimitrijević

Strelci: Grbić 1. min, Lazović 27. min, Đorđević 64. min, Đorđević 68. min autogol, Škuletić 76. min

Radnički Niš: Filipović - Đuričković - (od 82. P. Petrović) - Pejčić (od 27. Milenković) - Pavlović - Petrović - Ljubinković - Ćulum - Jovanović - Đorđević - Punoševac - Batioha

Partizan: Lukač - Vulićević - Ilić - Stanković - Volkov (do 40. Gulan)- Brašanac - Drinčić - Ninković (od 68. Ilić) - Grbić - Lazović (od 77. Marinković) - Škuletić

Na ne baš ispunjenom stadionu u Nišu u prvom poluvremenu videli smo dosta zanimljivo i dinamično prvo poluvreme. Utakmica još uvek nije ni počela, a gosti iz Beograda su poveli. U 50. sekundi Petar Grbić je posle sjajnog pasa Petra Škuletića prevario svoje čuvara i iskosa sa desne strane savladao Filipovića.

Ovaj pogodak verovatno je promenio taktiku Nišlija koji su morali da se otvore i ostave dosta prostora crno-belima za kontranapade. Ređali su se opasni napadi na obe strane, ali nije bilo ozbiljnijih uzbuđenja sve do 27. minuta kada je Danko Lazović duplirao prednost Partizana.

Sjajno je centrirao Vulićević, Branko Ilić je glavom prebacio loptu do napadača kluba uz Humske, koji je imao lak zadatak i uspešno je savladao Filipovića. Samo minut pre toga, Lazović je propustio sjajnu šansu posle asistencije Brašanca, a do kraja prvog poluvremena, treba napomenuti i povredu primicača desne noge Vladimira Volkova u 40. minutu, zbog koje je morao da napusti igru.

Drugo poluvreme Partizan je sa klupe predvodio Zvonko Varga, jer je Marko Nikolić isključen u toku pauze između dva dela igre. Partizan je u nastavku igre, smirio tempo i povukao se, dok je Radnički svim silama pokušavao da dođe do pogotka, što su i uspeli u 64. minutu. Posle kornera za domaću ekipu Vladimir Đorđević je sjajno reagovao i savladao Lukača. To je bio prvi pogodak Radničkog na svom terenu protiv Partizana posle 18 godina. Ali, samo četiri minuta posle toga Partizan je ponovo duplirao prednost.

Strelac je opet bio Vladimir Đorđević, ali je pogodio svoju mrežu. Kombinovali su Grbić i Vulićević po desnoj strani, centrirao je Vulićević, ali je Đorđević nespretno intrevenisao i ubacio loptu u svoju mrežu. Samo šest minuta posle toga, novi pogodak za crno-bele. Veliku grešku Petrovića, iskoristio je Petar Škuletić i rutinski savladao Filipovića. Do kraja utakmice, treba napomenuti i ulazak Nenada Marinkovića u igru.

U narednom kolu, Partizan dočekuje Donji Srem, dok će Radnički prve bodove potražiti na gostovanju Jagodini.

JSL 2. kolo:

Subota:

Donji Srem – Voždovac 1:0

(Stanisavljević 41)

Mladost – Vojvodina 1:2

(Adamović 62 – Veselinović 42, 70)

OFK Beograd – Spartak 0:0

Rad – Borac 2:1

(Mihajlović 55, Maraš 71 – Živković 41)

Radnički Niš - Partizan 1:4

(Grbić 1, Lazović 27, Đorđević 68, Škuletić 76 - Đorđević 64)

Čukarički - Novi Pazar 20.00

Crvena zvezda - Jagodina 21.00

Nedelja:

Radnički Kragujevac - Napredak 17.00

Tabela: Partizan 6, Vojvodina 6, Spartak 4, Čukarički 3 (-1), Novi Pazar 3 (-1) Rad 3 Borac Čačak 3, Crvena zvezda 3 (-1), Donji Srem 3 (-1) Mladost Lučani 1, Jagodina 1 (-1), OFK Beograd 1., Radnički Kragujevac 0 (-1), Napredak 0 (-1), Radnički Niš 0,Voždovac 0,

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neca

    16. avgust 2014 | 19:44

    Bolje se vi vratite u rupe, kakav bre penal, cist start na loptu, vidi se da ste se navikli na penale Mrdje i Kasalice, penal nije ako je start prvo na loptu, a na snimku se jasno vidi da je Lazovic u liniji sa Pavlovicem,sto i komentator potvrdjuje, licemerna stvorenja, bolje cutite namestili ste prosli mec sa njima, golman pusta golove.

  • Ротфрајер

    16. avgust 2014 | 20:58

    Газииии

  • Nole

    16. avgust 2014 | 20:06

    Овај Партизан врхунски игра договорене утакмице.Има врхунске нападаче кад их не напада нико.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA