Arsenalov preokret u nadoknadi, samo da se ne nastavi Remzijevo prokletstvo! (VIDEO)

Strepeli su navijači "tobdžija" ali su Košćelni u nadoknadi prvog i Remzi u nadoknadi drugog poluvremena uspeli da ih obraduju

  • 0

Kako su igrali u drugom delu prethodne sezone, tako su fudbaleri Arsenala startovali u novoj i već na startu Premijer lige počeli da kidaju živce svojim navijačima. Ipak, na njihovu sreću uspeli su da se izvuku sa dva pogotka u sudijskim nadoknadama vremena i ostvare pobedu u 1. kolu nad Kristal Palasom 2:1, koji nije uspeo da upotpuni sjajan dan gostujćih ekipa.

Proklinjaće verovatno navijači gostiju Džejsona Pančona koji je dobio drugi žuti karton samo minut pre isteka 90. minuta i ostavio svoje saigrače na cedilu koji nisu izdržali i u prvom minutu nadoknade primili gol. No,krenimo redom.

Bred Hangeland je u 35. minutu bio najbolji u skoku posle kornera i sa prve stative poslao loptu u mrežu golmana Ščesnog za šok na "Emirejtsu" i vođstvo tima, koji je pre samo nekoliko dana ostao bez trenera.

Nadu u preokret gledaocima u crvenim obeležjima doneo je Loran Košćelni u nadoknadi prvog poluvremena donevši izjednačenje. Štoper Arsenala je kao i njegov kolega iz suprotnog tabora bio najviši u skoku posle slobodnog udarca i raspalio je srca simpatizera "tobdžija" da bi u drugom poluvremenu mogao da usledi potpuni preokret.

U drugom poluvremenu usledila je inicijativa izabranika Arsena Vengera koja nije davala rezultate sve do već pomenutog isključenja Pančona koje je iskoristio Aron Remzi koji se nalazi u odličnoj golgeterskoj formi na startu sezone. Posle gola u Komjuniti Šildu protiv Mančester Sitija, vezista iz Velsa je zatresao mrežu Palasa, a nadamo se da njegovo prokletstvo se neće nastaviti posle još jednog njegovog pogotka.

Premijer liga 1. kolo:

Subota:

Mančester junajted - Svonsi 1:2

(Ki Sung Jong 28, Sigurdson 73 - Runi 52)

Stouk - Aston Vila 0:1

(Vajman 50)

Lester - Everton 2:2

(Uloa 22, Vud 86 - Mekgidi 20, Nejsmit 45)

Vest Hem - Totenhem 0:1

(Kolins 63 c.k. - Dajer 90+3, Noton 24 c.k.)

VBA - Sanderlend 2:2

(Berainjo 42p, 74 - Ketermol 5, Larson 85)

KPR - Hal 0:1

(Čester 52)

Arsenal - Kristal Palas 2:1

(Košćelni 45+1, Remzi 90+1 - Hangeland 35)

Nedelja:

Liverpul - Sautemton 14.30

Njukasl - Mančester Siti 17.00

Ponedeljak:

Barnli - Čelsi 21.00

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA