ADVOKAT VIDEO BOMBU MILIJAŠA: Lepršava Zvezda blistala protiv Jagodine! (VIDEO)

Novi selektor Srbije je posmatrao meč na Marakani, a osim kapitena crveno-belih mogao je da uživa u igri ostalih izabranika Nenada Lalatovića, a možda je pronašao još nekog kandidata za najbolju selekciju. Još jedna ubedljiva pobeda branioca titule

  • 19

Imaju navijači Crvene zvezde razloga za radost, jer su njihovi puleni osim pobede nad Jagodinom 3:0 pokazali i odličnu, ubedljivu igru, a najlepši trenutak meča je bio pogodak Nenada Milijaša.

Kapiten crveno-belih koji se nalazi blizu odlaska iz kluba je svoju fantastičnu igru i formu u kojoj se nalazi dokazao još jednim evrogolom. Njegov projektil sa skoro 30 metara iz slobodnog udarca ući će sigurno, već sada, u konkurenciju za najlepši pogodak sezone.

Igrali su domaći fudbaleri baš kao što i priliči šampionima. Diktirali su ritam, bili kreativni u napadu, a nije im nedostajalo ni čuvenih brazilskih poteza. Novi selektor Srbije Dik Advokat koji je prisustvovao ovom meču imao je da vidi nekoliko kandidata za reprezentaciju Srbije koji bi već za septembarsku akciju mogli da dobiju pozive.

Visoki presing je tražio od starta meča Nenad Lalatović, a to su njegovi izabranici pokazali na terenu vršenjem pritiska na defanzivce Jagodine ne dozvolivši im da iznesu loptu u prvih dvadesetak minuta.

U igri Zvezde bilo je primetno da ima ideja u napadu, mladi Savićević ja pokazivao svu svoju lucidnost, krila Lazović i Pečnik vrlo rastrčana, a čak je i kapiten Milijaš odlično ulazio u prazan prostor. Sve je to rezultiralo sa nekoliko dobrih šansi za domaći tim, ali je odlično branio golman Perić.

U drugom delu prvog poluvremena malo su se povukli igrači u crveno-belim dresovima što nije naišlo na odobravanje njihovog trenera koji nervozno gestikulirao kraj aut linije i tražio da ponovo pritisnu protivnika.

Međutim, kada pogodak nije mogao da dođe kao plod dobre igre, došao je iz prekida. Sa skoro 30 metara je Milijaš je 38. minutu poslao pravu bombu ka golu "ćurana", a lopta se odbila od stative i završila iza leđa odličnog Perića.

Ista priča se nastavila u drugom poluvremenu, a odmah na početku tog dela meča je sve bilo završeno. Pečnik je centrirao, Perić je krenuo na loptu, ali se zakucao u Rakića i ispustio loptu, a ovaj je neometan prosledio loptu u praznu mrežu.

Drugi pogodak je dao još veću snagu domaćinu koji je prosto sabio protivnika na njegovu polovinu i nije mu da ni da pomisli da lopta pređe centar terena, a takav pritisak se isplatio u 68. minutu kada je Darko Lazović povisio na 3:0 i definitivno otklonio svaku sumnju oko pitanja pobednika.

Posle toga je kao što to obično biva kod visokog vođstva došlo do opuštanja kod igrača Zvezde, pa su Jagodinci imali dve ili tri dobre šanse da postignu počasni pogodak. Osim tog perioda jedina stvar koja može da brine Lalatovića posle ovog meča jeste povreda iskusnog Pavićevića, umesto koga je poslednjih 20 minuta na terenu proveo debitant Jovanović.

Crvena zvezda - Jagodina 3:0

(Milijaš 38, Rakić 48, Lazović 66)

Crvena zvezda: Rajković, Pavićević (od 75. Jovanović), Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević (od 87. Ristić), Lazović, Pečnik, Rakić (od 71. Jović).

Jagodina: Perić, Gašić, Filipović, Šušnjar (od 71. Ivanović), Mihajlović, Martinović, Mitošević (od 77. Lepović), Cvetković (od 86. Đurić), Milinković, Savković, Arsenijević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA