LALATOVIĆ: Milijaš je najbolji igrač u Ligi i normalno je da ne želim da ode!

Trener crveno-belih bi voleo kada bi najbolji igrač njegove ekipe odlučio da ostane u klubu

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde potpuno su nadigrali Jagodinu i zasluženo trijumfovali, a centralna figura utakmice bio je kapiten šampiona Srbije Nenad Milijaš koji čiji pogodak će sigurno obići fudbalski Evropu. Zato i ne čudi da je prvo pitanje posle meča postavljeno treneru Nenadu Lalatoviću bilo baš o kapitenu za koga se uveliko priča da će do kraja meseca napustiti klub.

- Milijaš je kapiten i zaista mislim da je bespotrebno trošiti reči. Ja ga tako doživljavam dok je u našem timu. Sigurno da će nam nedostajati ukoliko nas napusti. On je trenutno najbolji igrač naše lige - rekao je Lalatović po završetku meča, a zatim se osvrnuo i na samu utakmicu.

- Dobro smo ušli u utakmicu. Na vreme smo je otvorili, dali tri gola i zasluženo pobedili. Jagodina je iskusna ekipa i ume da igra na rezultat, a kada se dobije jedan takav tim sa 3:0 sve zasluge idu na račun igrača - kazao je strateg crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrle88

    17. avgust 2014 | 00:50

    Fino smo odigrali ovaj mec, bravo za trenera! Ja se ne secam da smo imali trenera koji ima toliko energije, svih 90 min,objasnio covek ! Sve najbolje Milijasu!

  • P_F_C_

    17. avgust 2014 | 08:40

    Dobicete vi porciju cim naidjete na prvu ekipu koja nece da vas pusti, do tada se lazite izmedju sebe koliko god hocete. P.s. Milijas najbolji OMG!??!?

  • Obrisi potpis

    17. avgust 2014 | 08:34

    Ako bude dobar mozda ode i u trecu tursku ...nikad se ne zna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA