SREBRNA TATJANA ZA TELEGRAF: Hvala ti Srbijo što si bila uz mene! (VIDEO)

Vicešampionka Evrope je odmah posle silaska sa bine na Bir festu u kameru Telegrafa rekla svoje prve utiske

  • 1

Srpska atletičarka Tatjana Jelača donela je srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva koju je odmah sa aerodroma pokazala posetiocima Bir festa. Sjajna bacačica koplja je postala vicešampionka Evrope i obradovala naciju, koja ju je pozdravila na Ušću.

Odmah posle silaska sa bine gde joj je legendarni Prljavi inspektor Blaža posvetio pesmu, Jelača je samo za Telegraf podelila impresije posle ovacija koje je doživela na jednom od najvećih festivala u istočnoj Evropi.

- Još sam u šoku, još mi se nisun slegle emocije. Verovatno ću tek sutra biti svesna svega i medalje i dočeka. Sada sam još više željna dokazivanja i u budućnosti ću činiti sve što je u mojoj moći. Želim da pokažem mnogo više, da mnogo više uradim za Srbiju. Hvala Srbiji koja je bila uz mene sve ove godine i kada sam stagnirala. Nadam se da ćemo u Riju za dve godine svi da osvojimo medalje - rekla je Tatjana.

Srpsku rekorderku sada kao i Ivanu Španović očekuje takmičenje na Kupu kontinenata gde će se njih dve boriti za primat Evropljana, a možemo slobodno reći da niko nije ni sanjao pre nekoliko godina da će Srbija imati dva takmičara u timu Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. Milinković/U. Marjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA