Zvezdina želja definitivno u Čukaričkom!

Tim sa Banovog brda potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Obengom Reganom

  • 4

Doskorašnji fudbaler Napretka iz Kruševca Obeng Regan potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je danas klub sa Banovog brda.

Regan ima 20 godina, igra na poziciji zadnjeg veznog i bio je najavljivan kao pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

- Veoma sam srećan što sam došao u Čukarički. U klubu sa Banovog brda već nastupaju moji saigrači iz Napretka Petar Bojić i Nenad Mirosavljević i to predstavlja olakšavajuću okolnost da se što pre prilagodim. Organizacija i atmosfera u klubu mi daju nadu i podstrek za dalji napredak - rekao je fudbaler iz Gane prilikom predstavljanja.

Čukarički je juče odigrao nerešeno (1:1) protiv Novog Pazara i posle dva odigrana kola nalazi se na četvrtom mestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. avgust 2014 | 13:31

    Normalno,nije lud da sa pecurkancima iz 5 lige "napada" 4 ligu..I CUKA je prejaka..xxaaxxaa..niko nece u raspali klub FK"JA NEMAM PRIHODE,A NEMAM NI RASHODE"..xxaaxxaa...Najuspesniji FK nezavisne Republike Srbije Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • dragan

    18. avgust 2014 | 21:24

    interesantno da ovaj grobar do koske prati sve u vezi zvezde, a nije izgleda upoznat da ce pre katanac na mit ili cudo srbije ahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA