NIŠTA OD TITULE: Serena Vilijams ponovo prejaka za Anu Ivanović!

U finalu Mastersa u Sinsinatiju Serena Vilijams pobedila je Anu Ivanović rezultatom 6:4, 6:1

  • 8

Ana Ivanović ipak nije uspela da stigne do svoje treće Masters titule u karijeri. Bolja od nje u finalu WTA turnira u Sinsinatiju bila je prva teniserka sveta Serena Vilijams rezultatom 6:4, 6:1.

U osmom duelu ove dve teniserke, Srpkinja nije uspela da stigne do pobede. Iako je sjajno otvorila meč i imala priliku da osvoji prvi set, nagli pad igre dogodio se u finišu prvog dela igre i potrajao je sve do kraja meča, pa po rezultatu ispada da je Serena lagano stigla do 62. titule u karijeri, iako je sve moglo da ode u drugom pravcu.

Ani za utehu ostaje činjenica da je plasmanom u finale uspela da se ponovo vrati u TOP 10 teniserki sveta.

 TOK MEČA:

Srpska teniserka je iskoristila slab ulazak u meč Serene i odmah na startu iskoristila svoju drugu brejk šansu i stigla do prednosti. Usledila su dva neuzbudljiva gema, da bi u četvrtom Ana uspela da spasi dve brejk lopte i stigne do prednosti od 3:1.

U sledećem servis gemu, Ana nije uspela da iskoristi čak tri šanse za brejk, pa je stigla kazna za to u narednom gemu, kada je Serena vratila brejk i došla do 3:3. Nakon toga, videli smo tri gema u kojima su teniserke bile sigurne na svoj servis, ali Ivanovićeva nije uspela da izdrži pritisak kada je servirala za ostanak u setu, pa je Serena došla do vođstva od 1:0.

U drugom setu nismo videli većih uzbuđenja do četvrtog gema, kada je prva teniserka sveta uspela da napravi brejk i tako utaba sebi put do pobede. Do kraja je uspela da još jednom oduzme servis srpskoj teniserki i tako ubedljivo slavi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA