ŠARAPOVA SE NALJUTILA NA ANU: Izmerite joj pritisak ponovo! (VIDEO)

Ruskinja nije umela sportski da podnese poraz

  • 5

U duelu lepotica Ana Ivanović je pobedila Mariju Šarapovu i plasirala se u finale turnira u Sinsinatiju, međutim, ruska teniserka nije mogla da se pomiri sa porazom ni tokom, a ni posle meča, pa je tako uputila nekoliko oštrih strelica na račun Srpkinje.

Iznervirana što je Ana u jednom trenutku tražila medicinski tajm aut kako bi joj izmerili pritisak, Šarapova je u trećem setu posle svoje duple greške poručila glavnom sudiji da bi trebalo još jednom Ivanovićevoj trebalo da se proveri krvni pritisak.

A to nije mogla da ostavi po strani ni po završetku susreta kada je ponovo pomenula da joj nije jasno zašto je Ani bila potrebna medicinska pomoć.

- Mislim da neću dobiti pravi odgovor na to šta se događalo tokom meča. Da li je u pitanju anksioznost, nije mi jasno zašto su joj merili pritisak. Igrala je duge poene i bila je sasvim dobra - kazala je Šarapova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    17. avgust 2014 | 19:19

    Pa ko gubi ima pravo da se ljuti. Ani je u tom trenutku pozlilo, izmerili joj pritisak i dali lek i oporavila se. A to sto Sharapova vristi kao kreten, to nikom nista. Pa koliko god da jako udara, onako stenjala ne bi.

  • Sutra

    17. avgust 2014 | 20:05

    Težak kompleksaš...

  • Miško

    17. avgust 2014 | 23:26

    Kada ti sudije oduzmu dva bitna ooena, svakome bi skočio pritisak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA