Evo kako nam je Španovićeva objasnila da li joj je rep skratio dužinu skoka! (VIDEO) (FOTO)

- Kosa prođe kroz pesak, ali ne može da ostavi trag. A da je moj rep ostavio trag to bi bio skok od 6,40 metara gde mi je bila glava, a ne 6,80 - rekla je Ivana za Telegraf

  • 8

Rasprava da li je Ivanu Španović konjski rep sprečio da stigne do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Cirihu, povela se posle finala takmičenja u skoku u dalj.

Ovu dilemu pokušala je da reši Ivana španović, a evo kako nam je prelepa srpska atletičarka objasnila o čemu se zapravo radi.

- Ne. To ljude večito buni. Prvo, jako su loše ravnali pesak. Drugo to je onaj žuti, težak pesak i bukvalno kada se pokvasi, kada pada kiša ostane trag kapiljice. Kosa prođe kroz pesak, ali ne može da ostavi trag. A da je moj rep ostavio trag to bi bio skok od 6,40 metara gde mi je bila glava, a ne 6,80 - rekla je Ivana za Telegraf.

Iako smo od atraktivne srpske atletičarke ranije mogli da vidimo različite tipove frizura, Španovićeva ipak ne namerava da skrati kosu.

- Shvatila sam da mi je ova frizura najpraktičnija. Kada dođem na trening vežem kosu da mi ne smeta, a i retko kad puštam kosu, jer ne volim kada mi je na licu, to je samo u slučaju kada pravim neku svečanu frizuru - zaključila je Španovićeva.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    18. avgust 2014 | 16:35

    Bjutiful lajdi!

  • Sale ortodox

    18. avgust 2014 | 15:28

    Mene samo zanima kako njima koje skacu u dalj nepopucaju nokti na rukama jer kolko sam primetio svaka ima duge sigurno 3cm

  • KOJA

    18. avgust 2014 | 15:58

    00:33 hahahaha :-D dobra je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA