Pogledajte kako je Kobi Brajant kidao rivale sa 16 godina! (VIDEO)

Pogledajte kako je Kobi Brajant sa 16 godina u velikoj pobedi svoje srednje škole "Lower Merion" pokazao da će biti jedan od najboljih igrača koje je košarka ikada videla*Brajant je od svojih 32 poena, 29 ubacio u drugom poluvremenu i praktično sam doneo pobedu svom timu

  • 1

Znate ono kada gledate nekog klinca kako briljira u nekom sportu i upotrebite rečenicu "biće od ovog klinca nešto". E to je verovatno svaka osoba mogla da kaže za Kobija Brajanta kada je videla kako on igra košarku sa 16 godina.

Iako se u tim godinama retko za koga sa ogromnom sigurnošću može reći da će biti veliki igrač, legendi LA Lejkersa i NBA lige se odmah to videlo u potezima, u stavu, u tom ogromnom pobedničkom mentalitetu i moći da uvek postigne pogodak kada je to najbitnije.

Koliko je samo i sa 16 godina bio dominantan pokazuje utakmica četvrtfinale plej-ofa srednjih škola između Kobijeve "Lower Merion" škole i "Norristowna-a". "Norristown" je bio bolji celo prvo poluvreme, otišao je sa solidnom prednošću na pauzu i činilo se da su jako blizu pobedu, ali onda je "Crna mamba" uzela stvar u svoje ruke.

Kobi je u drugom poluvremenu ubacio 29 poena (od ukupno 32) i odveo svoj tim do pobede. On je pogađao iz svake pozicije i uvek onda kada se lomi rezultat i kada je najteže. Ovo je još jedan dokaz da je Brajantu bilo zapisano da u životu napravi ogromne stvari, što je on i učinio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA