NOVI DŽON TERI: Čelsijev napadač hteo da spava sa sestrom svoje devojke!

Bivša devojka Dijega Košte otkrila je da je ostavila brazilskog fudbalera jer se on nabacivao njenoj sestri!

  • 1

Briljirao je Dijego Košta u dresu Čelsija sa četiri gola u predsezoni, a već u prvom kolu Premijer lige je upisao svoj prvi gol na meču sa Barnlijem (1:3).

A onda se iz Brazila stiže neverovatna priča od bivše devojke ovog napadača i njene sestre.

Manekenka Mišel Zuane je otkrila da je ostavila Koštu nakon što je saznala da je on bio uporan u tome da spava sa njenom rođenom sestrom, 26-godišnjom Najanom, inače hostesom.

- Dijego je počeo da mi se nabacuje kada je moja sestra otišla na odmor na mesec dana u Brazil. Prvi put mi se nabacivao u jednom brazilskom restoranu u Madridu. Plesali smo i onda je počeo da mi deli komplimente i da mi govori koliko sam seksi. A onda mi je šapnuo na uvo:"Toliko sui lepa i želim te u svom krevetu. 'Ajmo odavde, idemo kod mene". Jako sam se uvredila - rekla je Najana.

Ona je potom nazvala svoju stariju sestru i ispričala joj situaciju, a kada se Mišel požalila svojoj najboljoj drugarici iz detinjstva, ona joj je rekla da je bivši napadač Atletika i nju muvao, na isti način!

Potom je 38-godišnja Mišel iskoristila priliku da kaže i nešto o Koštinom umeću u krevetu i karakteru.

- Kada bi Atletiko pobedio, on bio bio sjajan, ali u slučaju poraza bi bio prilično hladan. Bilo je dana kada se recimo u restoranu ponašao jako bezobrazno i nasrtao bi na konobare u restoranu - rekla je Mišel.

Košta je sada oženjen i ima ćerku, a ako su navodi bivše devojke i njene sestre tačni, izgleda da će mediji u Velikoj Britaniji moći da zbijaju šale da je u Čelsi došao adekvatni zamenik kapitena Džona Terija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    19. avgust 2014 | 19:17

    Odlican je onaj deo kad joj je najbolja drugarica iz detinjstva PRECUTALA da je i nju startovao i da je njeno priznanje o tome *palo* tek posle jadanja Misel Zuane. Licno mislim da je on sve tri *nanizao*.Slava slavnih slavno udari devojkama u glavu,a onda se sire shvatanja,vidici,noge.....P.S.Mora da je bar malo Srbin. *OD SVASTIKE SLADJEG RODA NEMA.*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA