TERZIĆ: Zvezda nema problema sa Tošićem!

Vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih naglašava da Tošić nije tema licenciranja, ali da će klub u dogledno vreme ispuniti dugovanja prema bivšem fudbaleru

  • 6

Duško Tošić ne koči Zvezdu da licencira nove igrače, prema rečima vršioca dužnosti generalnog sekretara Zvezdana Terzića.

Komisija za žalbe FSS potvrdila je odluku Arbitražne komisije Jelen Super lige da je dug šampiona prema Dušku Tošiću 74.300 evra.

- Ma sa Tošićem nema problema. Neinformisani su bili oni koji su tako napisali. Crvena zvezda je dužna Tošiću i to niko ne spori, moramo da preuzmemo tu obavezu. Međutim, dug prema Dušku nije tema licenciranja. To će tek doći na red u januarskom prelaznom roku. Odluka jeste pravosnažna, ali taj slučaj treba da ide kod disciplinskog sudije, pa da on suspenduje registraciju igrača. Dakle, ništa od novih pravosnažnih odluka neće ući u priču oko licenciranja igrača ovog leta - rekao je Terzić.

Takođe Terzić je objasnio i dali Nejc Pečnik ima "otvoren" ugovor sa crveno-belima, odnoso da li može u inostranstvo u slučaju ponude nekog kluba.

- Pečnik je bio na treningu Crvene zvezde, a biće i večeras. Ja sam razgovarao s njim čim sam uveče video pisanje italijanskih medija. Zvao sam ga, a on mi je rekao da je postojala priča s Kaljarijem pre mesec mesec i po dana kada je uzeo papire iz Crvene zvezde. Od tada mu se niko nije javljao, vratio se ovde i od tada nema nikakve kontakte s Kaljarijem. To je, dakle, stara priča - rekao je Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    21. avgust 2014 | 00:27

    Skoro 75.000€!?!Al' će JK da se nakupuje novih cipela!:)))

  • Proka

    21. avgust 2014 | 06:53

    Zvezda ne može ,zasada, da vrati dug Tošiću od oko 75000 eura. Možda vrati do januara.A sad zamislite, koliko će trebati vremena, da se vrati ukupan dug kluba od oko 60 miliona eura.

  • Totalni mrak

    21. avgust 2014 | 05:26

    E zvezdo ko te vodi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA