ĐOKOVIĆ NA US OPENU: U četvrtfinalu ide na Marija, u polufinalu na Vavrinku!

Izvučen je žreb za US open, a najbolji teniser sveta imaće težak zadatak da stigne do trofeja*U ženskom delu žreba, videćemo srpsk derbi na startu

  • 2

Izvučen je žreb za ovogodišnji US Open. Najbolji teniser sveta, Novak Đoković u prvom kolu igraće sa Argentincem Dijego Švarcmanom, dok bi u narednoj rundi trebalo da igra sa pobednikom duela Žil Miler - Pol Anri Matje.

U trećem kolu potencijalni protivnik bi mogao da mu bude Španac Giljermo Garsija Lopes, dok bi projektovana osmina finala trebalo da bude sa Džonom Iznerom, a četvrtfinale  sa Endi Marijom, . U polufinalu Đoković bi mogao da odmeri snage sa Stanisasom Vavrinkom, a u finalu sa drugim Švajcarcem, Rodžerom Federerom.

SRPSK DERBI VEĆ U PRVOM KOLU, ANA NA SERENU U ČETVRTFINALU

Što se tiče ženskog dela žreba, prvo kolo donosi srpski derbi. Jelena Janković i Bojana Jovanovski odmeriće snage, dok Ana Ivanović igra sa Alison Riske. Ona će u drugoj rundi igrati protiv bolje iz meča Mojsburger - Pliškova. Ana je upala u četvrtinu u kojoj se nalazi Serena, pa sa njom može da se sastane u četvrtfinalu. Jankovićeva i Jovanovski se nalaze u četvrtini u kojoj je Poljakinja Agnješka Radvanjska.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zokac

    21. avgust 2014 | 19:38

    Ako mu nivo igre bude isti kao na dva prethodna turnira, nema sanse da prodje Iznera. Mozda je bas tempirao formu za US Open.

  • Bravo

    22. avgust 2014 | 00:07

    Jel na Super Marija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA