Sa Zvezdom je raskinuo ugovor, a sada je završio na Kritu!

Luka Milunović nastaviće karijeru u ekipi Plataniasa sa Krita

  • 6

Luka Milunović je konačno pronašao novi klub. Bivši fudbaler Crvene zvezde nastaviće karijeru u ekipi Plataniasa sa Krita.

Milunović je ovog leta, posle dve sezone napustio redove crveno-belih, a smatra da prelaskom u novi klub, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, može da napreduje kao igrač.

- Platanias me je kontaktirao prethodnog meseca. Razgovarao sam sa ljudima iz kluba i uvideo da je ovo odlično organizovana sredina, sa dobro pripremljenim planovima za budućnost. Doneo sam odluku da dođem i sada sam ovde. Potpisao sam ugovor i sada je na meni da se izborim za mesto u timu i pomognem klubu da dostigne zacrtane ciljeve. Želim naporno da radim, da napredujem kao igrač i nadam se da ću imati dobru sezonu - rekao je Milunović na predstavljanju u novom klubu.

Za Platanias igra još jedan igrač ponikao u Zvezdi, Nikola Beljić (31), nekadašnji fudbaler OFK Beograda i brojnih grčkih klubova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Werp690

    22. avgust 2014 | 20:18

    Uzivanje na Kritu,prelepo more,stan od kluba,plata...Sta jos covek da pozeli?!? Sve najbolje u karijeri i puno uspeha u novom klubu!

  • IgorO

    23. avgust 2014 | 07:54

    Mislim da se Zvezda ogresila o Milunovica. Slazem se da je za klasu bolji od Daude i sada od Rakica. Dao je neke vrlo bitne golove,a igrao je po krilu sto nije njegova prirodna pozicija. Milune, sve najbolje majstore.

  • aBv

    23. avgust 2014 | 01:14

    Klub za koji su samo kladioničari čuli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA