Projektil Rakića za pobedu Zvezde na Milijaševom oproštaju od crveno-belog dresa! (VIDEO)

Beogradski crveno-beli su u Novom Sadu zadržali maksimalan učinak posle tri kola Jelen Superlige

  • 53

Zvezda ima tri od tri na startu Jelen Superlige! Crveno-beli su na gostovanju u Novom Sadu savladali Vojvodinu sa 1:0 i tako se bar na 24 časa usamila na prvom mestu na tabeli!

Pobeda Zvezde, golčina Rakića, povreda napadača crveno-belih, debi Gavrića, kiša u većem delu meča obeležili su duel u Novom Sadu!

Iako se Đorđe Rakić već u petom minutu posle duela sa dvojicom igrača Vojvodine požalio na povrede i tek uz pomoć lekara vratio na teren, to ga nije sprečilo da postigne gol i to kakav!

Napadač crveno-belih je ostao sam na 25 metara od gola Vojvodine, šutirao je izuzetno precizno, pod prečku, a Vanja Milinković- Savić je ostao kratak za vođstvo Crvene zvezde!

Međutim, povreda je sprečila Rakića da pruži još nešto na ovom meču, pa je u 35. minutu u igru ušao Luka Jović, koji je prvi gol u crveno-belom dresu upravo postigao u Novom Sadu u poslednjem kolu prethodnog prvenstva.

Jović je početkom drugog poluvremena imao priliku da duplira prednost Zvezde, ali je njegov udarac iz kaznenog prostora, kojem je prethodila akcija Milijaša i Savićevića, išao direkton u golamana Milinkovića-Savića.

Vojvodina je imala po jednu odličnu priliku u oba poluvremena. Veselinovićev udarac, kojeg je prethodno posle dobrog driblinga proigrao Gaćinović, izblokirao je Lazić i tako spasao Rajkovića i mrežu crveno-belih.

U nastavku meča, posle prekida Poletanovića najviši u kaznenom prostoru zvezde bio je Stojanović, ali je njegov udarac glavom završio pored gola.

Ovo je bila poslednja utakmica kapitena Zvezde Nenada Milijaša u crveno-belom dresu, jer se on posle ovog meča seli u Tursku gde će igrati za Manisu.

Milijaš na oproštaju nije uspeo da nastavi golgeterski niz s početka prvenstva, a najbolju šansu je imao iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, kada je njegov udarac zavšio tik iznad prečke.

Takođe, na meču sa Vojvodinom, Zvezda je prvi put u istoriji kluba na zvaničnim mečevima nastupila u sivim dresovima, rezervnim za ovu sezonu.

VOJVODINA: Milinković-Savić, Puškarić, Pekarić, Ivanić, Alivodić, Gaćinović (od 88. minuta Slobodan Novaković), Nastić, Makarić, Poletanović (od 88. minuta Luka Luković), Babić, Veselinović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević (od 74. minuta goran Gogić), Pečnik (od 60. minuta Nenad Gavrić), Lazović, Rakić (od 35. minuta Luka Jović).

Rezultati 3. kola, JSL:

Borac - Čukarički 0:0

Napredak - OFK Beograd 2:4

(Mićić 41, 90+4 - Paločević 2. Čavrić 5, 29, Gajić 49)

Jagodina - Radnički Niš 3:1

(Savković 48, Lepović 66, Ðurić 78 - Ðorđević 41)

Spartak - Mladost 1:0

(Milić 27)

Voždovac - Rad 1:6

(Anđelković 64 - Jelić 8, 23, 29, 44, 53, Perović 78)

Novi Pazar - Radnički Kragujevac 2:0

(Hadžibulić 51, Ðorđević 80)

Vojvodina - Crvena zvezda 0:1

(Rakić 17)

Nedelja:

Partizan - Donji Srem (19:00)

TABELA: Crvena zvezda 9, Novi Pazar 7, Spartak 7, Rad 6, Partizan 6 (- 1), Vojvodina 6...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. avgust 2014 | 23:26

    ISCEKIVANJE KRAJA,GORE JE OD SAMOG KRAJA !!! NEMA VAM SPASA PUTNJICAVCI..SAH,MAT,KATANAC !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • vwb

    23. avgust 2014 | 22:39

    Za cetiri sezone,sijemo trecu zvezdicu,iznad grba,realno,bolji smo od stoke na terenu,tribinama,a o upravi franjinog kluba,sve su rekli navijaci,sa polupraznih tribina JNA,protiv Nefcija!Hvala Nenade za sve,srecno!!!

  • Sony

    23. avgust 2014 | 21:32

    Savicevic nema veze sa fudbalom lazovic bezobrazanni sebican a mijailovic je izgleda pijan..sutra se sremci sklanjaju od lopte i ponovo strasni.partizan prikazuje zavidan kvalitet i lagano 5:0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA