Vilijams obukao crveno-belo i otkrio zašto je izabrao baš Zvezdu! (VIDEO)

Američki košarkaš predstavljen kao novi igrač srpskog vicešampiona

  • 17

Markus Vilijams zvanično je predstavljen u "Basketlendu" kao novi igrač Crvene zvezde. U subotu uveče je doputovao u Beograd, a danas ga posle lekarskih pregleda očekuje put ka Zlatiboru, gde će se priključiti pripremama ekipe.

- Sviđa mi se ovde. Još u avionu sam upoznao dosta navijača, i na aerodromu takođe. Baš sam uzbuđen - bile su prve impresije novog Zvezdinog košarkaša, koji je u naš glavni grad došao prošle sezone, kao igrač ruske Lokomotive.

- Bilo je baš uzbudljivo. Znali smo da nas čeka takva publika i jak tim. Publika je bila tada kao još jedan igrač. Bila je baš tesna pobeda, i tada sam igrao pred verovatno najboljom domaćom publikom - rekao je Vilijams.

Naš novinar ga je podsetio da je upravo on bio najzaslužniji za pobedu Lokomotive nad Crvenom zvezdom prošle sezone u Evroligi, sa 23 poena.

- Imao sam dosta otvorenih šuteva. Nadam se da ću ponoviti takve partije - rekao je Vilijams kroz smeh.

Na pitanje zašto je izabrao baš Zvezdu pored još nekoliko unosnih ponuda, Vilijams je rekao:

- Misim da mi je ovde dobra šansa da pokažem svoj talenat i da naporno radim.

Vilijams je četvrto pojačanje Crvene zvezde ovog leta, nakon što su angažovani Nikola Kalinić, Nemanja Dangubić i Nemac Maik Cirbes.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. avgust 2014 | 11:34

    Srecom sto si otisao u pravi klub za tebe,za nas,za sve,u FMP,da pokazes svoj "talenat",isto kao sto ga je i SHILB pokazao..xxaaxxaa..!!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Matofi

    24. avgust 2014 | 11:39

    Sve kritike koje su upucene na nestrucnost Covica, u ovom prelaznom roku su pale u vodu. Zvezda se digla za nekoliko stepenika iznad svih srpskih klubova.

  • Spale

    24. avgust 2014 | 12:45

    Haahaha izdresirani laju na zvezdine vesti hihihi samo to im je i ostalo...i dobro,da nas gledaju u evroligi..ma bolji je milutinović od Markusa hehehehe ajmo danas svi pod komandu janjicara hahahh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA