JUNAK RADA I REKORDER U SRPSKOM FUDBALU: Golove uvek posvećujem pokojnom ocu

Petar Jelić je imao debi iz snova sa pet golova na utakmici sa Voždovcem

  • 3

U subotu je Petar Jelić, napadač Rada, ispisao nove stranice u istoriji srpskog fudbala. Na svom debiju u dresu "građevinara" postigao je pet golova u pobedi nad Voždovcem 6:1, čime je postavio rekord od kako je Srbija samostalna zemlja.

- Lagao bih kada bih rekao da sam i u najluđim snovima mogao da pretpostavim da će biti ovako. Svaki špic živi za golove, sanja da se upiše u strelce na debiju...ali ovo? Ovo je već neka druga dimenzija, koju rečima ne mogu da opišem - rekao je Jelić.

Momak koji sa svojih 27 godina obavlja i funkciju preednika kluba u kom je ponikao, Modriči, svoje golove posvećuje pokojnom ocu Milanu, nekadašnjem predsedniku Republike Srpske.

- Kao i sve golove koje postižem, posvećujem ocu koji je preminuo kada sam imao sedam godina. Prekrstim se pogledam u nebo jer znam da bi on sada bio najponosniji na mene. Pored toga ove golove posvećujem saigračima, navijačima, svima u klubu i treneru Milanoviću sa kojim sarađujem po četvrti put - kaže Jelić, koji priželjkuje da Rad izbori mesto koje garantuje odlazak u Evropu.

- Iskreno najviše bi voleo da Rad bude šampion, ali mislim da je to nerealno očekivati. Ali biću zadovoljan ako budemo uspeli da izborimo neko od mesta koje garantuju izlazak u Evropu i ako pored toga budem uspeo da nastavim sa dobrim igrama, golovima i budem najbolji strelac lige - zaključio je Jelić u razgovoru za "SrbijaDanas".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanjoti

    24. avgust 2014 | 15:46

    Svaka čast majstore!!!

  • BL

    24. avgust 2014 | 17:10

    Svaka cast... Mala ispravka samo... Nije mu otac umro kada je imao 7 god, vec prije 7 god...

  • Tutor

    24. avgust 2014 | 20:50

    Odma' u reprezentaciju. Drž'te ga da ne pobegne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA