DRINČIĆ: Još sam Partizanov igrač, ali...

... šta će biti do 31. avgusta, najiskrenije, ne znam - rekao je vezista crno-belih

  • 4

Navijači Partizana mogu da odahnu, bar za sada. Nakon što je trener crno-belih Marko Nikolić demantovao da je Nikola Drinčić potpisao ugovor za Makabijem iz Haife, potvrda je stigla i od strane iskusnog veziste.

- Bilo je nekih kontakata, ali mene niko zvanično nije zvao - rekao je Drinčić posle pobede nad Donjim Sremom (3:0) u trećem kolu JSL, rekavši da je još igrač sprskog vicešampiona.

- Normalno je da jesam, a šta će biti do 31. avgusta, najiskrenije ne znam - rekao je Drinčić "Sportu", dodajući da nisu tačne priče da je nezadovoljan u Partizanu zbog finansijske situacije.

O platama koje su kasnile Dričnić ne želi da govori najviše zbog takvog dogovora u klubu, a njega i saigrače sad očekuje put u Azerbejdžan, na revanš meča kvalifikacija za Ligu Evrope sa Nefčijem.

- Najvažnije je da se plasiramo u Ligu Evrope i da, na neki način, spasimo sezonu. Svakako da ne treba da se zatvorimo, već da igramo kao da smo na svom terenu i probamo da damo gol.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. avgust 2014 | 11:11

    ..ali ne zna se dokle,posto si mator i pricas za sve novine kao da si potparol kluba,u najmanju ruku...A ZNA SE DA JE OMLADINSKA SKOLA FK PARTIZAN NAJBOLJA NA SVETU !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • MikiGrobar

    25. avgust 2014 | 10:19

    Nasi klubovi su nista vise nego odskocne daske za klunce I za propale fudbalere koje niko nece pa se vrate nebi li ih neko jos pozvao iz inostranstva jer to im je posljednji trzaj u karijeri I sansa da dodju do neke crkavice jer kod nas ni to nema....

  • Grobar

    25. avgust 2014 | 12:13

    Idite svi,povedite i mutavog Djurica zajedno sa Ruzicem. Zatvorite i tribine jer vise nema pravih navinaca,jug se pretvorio u kriminalnu grupu. Spojili see Alkatrazi i Zabranjeni zaboravili brzo mrtve drugove,sve je ne bitno kod njih dok pune dzepove parama od droge i transfera igraca. Partizan je postao Mafijaski klub. Imam 40g i zelim da se vrati klub kakav je bio 80-ih godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA