Di Marija zvanično predstavljen, evo kako mu stoji dres Junajteda! (FOTO)

Dosadašnji fudbaler Reala iz Madrida je prošao obavezne lekarske preglede na Old Trafordu i sa Junajtedom potpisao petogodišnji ugovor vredan 59,7 miliona funti

  • 4

Anhel Di Marija i zvanično je predstavljen kao novi igrač Mančester junajteda. Dosadašnji fudbaler Reala iz Madrida je prošao obavezne lekarske preglede na Old Trafordu i sa Junajtedom potpisao petogodišnji ugovor vredan 59,7 miliona funti, što je rekordan transfer u britanskom fudbalu

Argentinski reprezentativac kaže da je oduševljen što je stigao na "Teatar snova"  i da se pre svega raduje saradnji sa Luj Van Galom.

 

- Oduševljen sam što sam se pridružio Junajtedu. Imao sam ponuda od brojnih drugih klubova, uživao sam u Španiji, ali Junajted je jedini zbog kojeg sam mogao da napustim Real. Ovde sam i zbog menadžera Van Gala, koji je fantaštičan stručnjak. Impresioniran sam njegovom vizijom da vrati ovaj klub na vrh, gde mu je i mesto - rekao je Di Marija za klupski sajt.

Dosadašnji rekordan transfer u britanskom fudbalu isplatio je Čelsi, koji je pre tri godine za dovođenje Fernanda Toresa iz Liverpula odvojio sumu od 50 miliona funti. Di Marija je karijeru počeo u rodnom Rosariju, odakle je 2007. prešao u Benfiku, a potom 2010. u Real Madrid u čijem dresu je odigrao 124 meča i postigao 22 gola. Dres nacionalne reprezentacije Argentine do sada je nosio na 52 utakmice, uz 10 postignutih golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    26. avgust 2014 | 23:03

    Jel moze neko da mi kaze cemu sluzi onaj finansijski fer plej kad su oni u ovom prelaznom roku u minusu 150M a valjda je dozvoljeno 40M. Nema logike nikakve a poslednjih 10godina su uvek u minusu i duguje preko 500M. Kako je sad njima dozvoljeno da dovode igrace i sve da igraju, a npr Zvezda je izbacena zbog duga manjeg od 10M sigurno(nisam navijac niti zvezde niti partizana samo navodim primer, nas nazovi fudbal i ne pratim)

  • kiiiii

    26. avgust 2014 | 22:57

    Srećno majstore!

  • Meek Mill

    26. avgust 2014 | 22:56

    od kada je mata presao decko nestao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA