Znate li šta se od danas održava na Adi? Besplatan je ulaz!

Od četvrtka do nedelje se održava završni turnir šampionata Srbije u odbojci na pesku. Znači , lepi momci i devojke, na sve strane. Ne propustite

  • 1
Odbojka na pesku Foto: Marko Todorović

Ovogodišnje Vip Beach Masters 2014 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje sedmu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, završava se finalnim turnirom na beogradskoj Adi Ciganliji od 27. do 30. avgusta.

Najboljih 38 parova, 21 u muškoj i 17 u ženskoj konkurenciji, boriće se za titulu nacionalnog šampiona, kao i za vredne nagrade iz ukupnog fonda od 32.000 evra, koji obezbeđuje Vip mobile. Pored vrhunskih mečeva, sve posetioce finalnog spektakla očekuje celodnevni zabavni program, a ulaz za sve dane turnira je besplatan.

Finalni turnir na Adi Ciganliji počinje kvalifikacionim mečevima u sredu, 27. avgusta, dok su nadmetanja u glavnom žrebu rezervisana za četvrtak i petak, 28. i 29. avgusta. Poslednjeg dana turnira, u subotu, 30. avgusta, od 10 časova, odigraće se polufinalni i finalni mečevi, kada ćemo saznati ko su nove šampionke i šampioni Srbije u odbojci na pesku.

Po drugi put ove sezone biće organizovana i Vip biznis liga koja okuplja velike kompanije i sponzore turnira.

Tokom sva 4 dana turnira, naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić držaće besplatnu školu odbojke na pesku za mališane uzrasta do 14 godina. Za treninge sa Vanjom rezervisana su šest termina, i to u sredu, 27. avgusta od 17-18 časova, u četvrtak i petak, 28. i 29. avgusta u dva termina, od 10-11 časova i od 17-18 časova, kao i poslednjeg dana turnira u terminu od 15 časova. Kroz Beach Masters školicu je ove sezone prošlo 3.941 dečaka i devojčica, a po drugi put, u Beogradu će biti organizovan i trodnevni Kids Beach Volley kamp za 50 dečaka i devojčica iz 11 gradova koji su pokazali najbolje znanje odbojke na pesku na prethodnim turnirima.

Osim toga, u petak, 29. avgusta, Vanja Grbić će obradovati i posetioce Vip radnje na adresi Knez Mihailova 9, kada će od 12 časova potpisivati kačkete i fotografisati se sa njima.

Prvi put turniri u okviru Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku imaju svoj zvanični mobilni telefon sezone, LG G2 Mini. Zahvaljujući posebno kreiranoj Android aplikaciji „Vip Beach Masters“, korisnici mogu da nauče osnovne poteze ovog dinamičnog sporta i isprate sve vesti sa takmičenja.

Ovaj značajni sportski događaj podržali su LG, Coca – Cola Hellenic, DaCapo, Ada Ciganlija kao i gradovi u kojima se turniri održavaju, a kompanija Wiener Stadtische osigurala je ceo turnir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KuntaKinte

    27. avgust 2014 | 12:23

    Sjajna ideja, odlicna organizacija, treba ovakve akcije podrzati sa svih strana, i neka traju sto duze. 350!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA