NAPADNUTI IGRAČI PARTIZANA I NOVINARI U BAKUU: Letela flaša, kamenovan autobus! (EKSKLUZIVNI SNIMCI)

Nekoliko incidenata desilo se na treningu crno-belih dan pred revanš sa Nefčijem. Navijači domaćeg kluba gađali su flašom i improvizovanom bakljom gostujuće fudbalere i novinare, a potom su kamenovali i autobus!

  • 68

Grupica od oko 50 navijača Nefčija prisustvovala je treningu Partizana na Nacionalnom stadionu u Bakuu u cilju da isprovocira crno-bele. Kako su tu dospeli, niko još ne zna, ali su uspeli da naprave niz incidenata, s obzirom da su gađali fudbalere tokom treninga, kao i novinare!

Takođe kamenovali su autobus sa igračima kada su se posle treninga uputili ka hotelu.

Najpre su na stadionu glasno skandirali golmanu Saši Stamenkoviću, koji je nekada branio za Crvenu zvezdu, a pritom su i pesmom navijača crveno-belih dodatno pokušali da iznerviraju Sašu Ilića i drugove.

Međutim, nije se samo na tome završilo. Navijači su kod sebe imali i predmete koje su bacili, poput flaše koja je pala ispred Danka Lazovića!

Ni to nije bilo sve. Kada su novinari izazili iz autobusa, sa spoljne tribine stadiona je poletela neka vrsta improvizovane baklje u njihovom pravcu. Srećom, niko nije povređen.

Posle treninga su igrači Partizana krenuli ka hotelu, a u tom momentu je autobus sa njima i stručnim štabom u njemu - kamenovan! Na fotografijama se vidi da je jedan prozor polomljen.

(Telegraf.rs/Od izveštača Telegrafa iz Bakua, Petar Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lioo

    27. avgust 2014 | 20:32

    Ajmo UEFA, sad ste vi na ponezu.

  • Waske

    27. avgust 2014 | 20:08

    I posle Srbi huligani...

  • Bunt

    27. avgust 2014 | 20:27

    oplakah od smeha koji su ovo indijanci, iskreno sa ovim naglaskom i pokusajem pevanja su iritantni, inace ja sam Delija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA