Zvezdu kupuje Gazprom ili katarska kompanija?!

Informaciju je belgijskim medijima otkrio legendarni golman kluba s "Marakane"

  • 24

Legendarni golman i kapiten Crvene zvezde Stevan Dika Stojanović otkrio je belgijskim medijima da su potencijalni kupci kluba sa "Marakane" ruski "Gazprom" ili neka kompanija iz Katara!

Belgijski mediji upitali su Stojanovića, koji je svojevremeno branio i za Antverpen, o odlasku Luke Milivojevića iz Anderlehta i eventualnom njegovom povratku u Zvezdu.

- Luka je kod nas bio vođa ekipe, mislim da bi Anderleht trebalo da ima više strpljenja. Povratak ovde, u Zvezdu, izgleda veoma malo verovatan - rekao je popularni Dika, a potom dodao:

- Crvenu zvezdu će najverovatnije kupiti ruski "Gazprom" ili neka katarska kompanija. To može da potraje neko vreme. Luka ne može da priušti sebi da čeka na to, već da se što pre vrati u formu -  rekao je Stojanović.

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda poručio je danas zaposlenima u klubu da imaju razumevanje, navodeći da čini sve što je moguće da obezbedi sredstva za normalno funkcionisanje kluba. Reagujući na štrajk dela zaposlenih zbog kašnjenja u isplati zarada, UO crveno-belih istakao je da dug od oko 50 miliona evra prouzrokuje probleme koji ne mogu da se reše za dva meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gejbari Zagrepcani

    27. avgust 2014 | 21:02

    Nemojte ljudi Koska ce da poplavi kad ovo procita. On je ubedjen i dalje da ce Gasprom kupiti kk dresirane i da ce Dangubic i Nacvsn igrati za doticne. Zna se ko je najveci brend u Srbiji. Privatizacija je sve bliza a za mali klub jos nema zainteresovanih kupaca. Partizan-Katanac ili Lokot,nama svejedno!

  • Bogdan

    27. avgust 2014 | 23:07

    GroBARI : neko pamti BARI a neko Fljamurtari !!!

  • pavle

    27. avgust 2014 | 20:52

    Krajnje je vreme. Zelim da zvezda igra ligu sampiona i da opet idem na marakanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA