FSS: Partizanu i Radu po jedan meč, Novi Pazar četiri utakmice bez navijača

Partizan će protiv Jagodine u subotu igrati bez pomoći navijača, kao i Rad protiv OFK Beograd

  • 0

Fudbalski klubovi Partizan i Rad kažnjeni su sa jednom utakmicom igranja bez publike, dok će Novi Pazar naredne četiri utakmice na gostovanjima biti lišen podrške navijača, saopštila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije. Osim toga, stadion Novog Pazara suspendovan je do daljnjeg zbog divljanja navijača pred utakmicu sa Vojvodinom, odigranu u sredu.

Partizan je kažnjen zbog upada navijača sa južne tribine na atletsku stazu posle utakmice protiv Slobode u Humskoj (0:0), a tom prilikom je ošamaren mladi napadač "crno-belih" Lazar Marković.

Rad je kažnjen zbog loše organizacije utakmice sa Novim Pazarom, kada su se dve navijačke grupe međusobno prepucavale i gađale bakljama i kamenicama.

Navijači Novog Pazara inicirali su i incidente u sredu na domaćem terenu protiv Vojvodine, kada su topovskim udarima zasuli Novosađane, zbog čega im je stadion suspendovan do daljnjeg.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA