Da li to OFK Beograd postaje filijala Crvene zvezde?

Mamadu Mbođ blizu prelaska na Karaburmu, sportski sektor ga sigurno šalje na pozajmicu

  • 8

Spominjao je nekoliko puta Zvezdan Terzić da će se truditi da ni na koji način njegov angažman u Zvezdi ne bude gledan kroz učinak i godine rada u OFK Beogradu, ali to će se teško izbeći, naročito ako se budu odvijali transfer poslovi kao što je poslednji najavljen.

Štoper iz Senegala Mamadu Mbođ, koji je nedavno potpisao ugovor sa crveno - belima, ipak će naredne sezone igrati na pozajmici, a najrealnije je prema pisanju Sporta da njegov novi klub bude OFK Beograd.

Iako se spekuliše da je i Napredak zainteresovan za mladog defanzivca, realnije je da će tim sa Karaburme da dobije Mbođa, naročito kada se uzmu u obzir prijateljstva koja Terzić ima na Omladinskom stadionu.

Crvenoj zvezdi će gde god da Senegalac završi odgovarati, jer bi mogla da prati razvoj igrača u ligi u kojoj i ona nastupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simon

    29. avgust 2014 | 09:32

    ma jok,cini vam se! ovi su u stanju da uniste sve sto je dobro u srpskom fudbalu! malo je sto su unistili polovinu lige uzimanjem najboljih igraca bez placanja! malo je sto ucenjuju,pljackaju,trose drzavne pare! malo im je! ajde sad da uniste i stariji klub od sebe! ma! tolike firme zatvorene,narod nema leba, a ovo crveno govno se bahati iz dana u dan!

  • veliki znalac

    29. avgust 2014 | 10:23

    Naravno da je filijala.

  • Bgd

    29. avgust 2014 | 11:10

    Vidi sta voze,odakle ti?jel ti to od plate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA