Navijači Sparte podržali Crvenu zvezdu! (FOTO)

Češke pristalice ne praštaju UEFI što je izbacila Legiju i Zvezdu iz evropskih takmičenja

  • 7

Podrška Crvenoj zvezdi i Legiji, ali i kontra protiv UEFA organizacije.

Navijači Sparte iz Praga, inače poznati kao poštovaoci Srbije i njenih klubova, često aktivni u davanju podrške našoj zemlji u vezi sa Kosovom i Metohijom, iskoristili su meč baraža Evropa lige sa holandskim Cvoleom kako bi jasno stavili do znanja šta misle o evropskoj kući fudbala.

"UEFA MAFIJA: Legija, Crvena zvezda" - to je na egleskom jeziku poručila grupa navijača češkog kluba, revoltirana odlukom da se Legija eliminiše iz kvalifikacija Lige šampiona posle administrativne greške kluba, ali i izbacivanjem srpskog šampiona iz kvalifikacija za najjače klupsko takmičenje u Evropi.

Poruke protiv UEFA poslednjih godinama su uzele maha, a uglavnom se svode na poređenje ove organizacije sa mafijom.

To su sinoć uradili i navijači Menhengladbaha, a dobro je poznato da su svojevrsni rat vodili i navijači Crvene zvezde koreografijom na meču sa Milanom 2006. godine.

Takođe, godinu dana kasnije, i navijači Partizana su svašta poručivali UEFA posle izbacivanja iz Evrope zbog nereda navijača u Mostaru tokom prvog meča sa Zrinjskim.

Ipak, poruku dana poslali su navijači LEGIJE, spektakularnom koreografijom na meču sa kazahstanskim Aktobeom. Pogađate, UEFA je bila meta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    29. avgust 2014 | 13:09

    Ne razumem...ovi cigani hoce na foru sve a ovi imaju loseg knjigovodju...?!!...

  • Vučko

    29. avgust 2014 | 16:18

    Pa mafija nego sta..ali titulu nam ne mogu uzeti!!!gazi zvezdo do 27!

  • Dragan

    29. avgust 2014 | 16:02

    Ma razumes ti nego se pravis.A sto se ne zapitas kako je i jos kada tvoj Partizan znao da ce igrati kvalifikacije za LS.Jel ti nesto znaci trougao Karadzic-Curkovic-Platini.Pa i ja nisam znao za to dok mi obican svedski turista to nije objasnio na moru...Svuda se zna osim ovde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA