Ko menja Drinčića? Smiljanić prvi pik?

Milan Lola Smiljanić nalazi se na pragu potpisivanja ugovora sa Partizanom*Ovo bi značilo da će vezni fudbaler po treći put obući crno-beli dres

  • 15

Partizan bi ekspresno mogao da pronađe zamenu za Nikolu Drinčića koji je otišao u Makabi. Kako saznaje "B92", po treći put crno-beli dres bi mogao da obuče Milan Lola Smiljanić.

Klub iz Humske je već doveo jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog, u pitanju je Ivan Petrović, a pored njega tu su još Darko Brašanac, Nikola Gulan i Saša Marković. Ipak, čini se da Marko Nikolić želi da na ovoj poziciji dovede fudbalera koja ima internacionalno iskustvo, pa bi Smiljanić bio idealno rešenje.

Smiljanić je već dva puta bio u Partizanu, odakle je 2013. godine otišao u Genčerbriligi, gde se nije puno naigrao. Pored ova dva kluba, popularni Lola je nosio i dres Espanjola i Sporting Hihona. Poslednjih dana se spekulisalo da bi mogao da pojača Napredak, sa kojim je trenirao, ali zbog odlaska Nikole Drinčića u Izrael ipak će opet da obuče crno-beli dres.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pozdrav

    29. avgust 2014 | 13:26

    S obzirom da uprava nece ozbiljno dase pojacamo i NEMA para onda je Lola sasvim solidno resenje. Poznaje ligu dobro, za LE ne znam koliko je spreman. Veliki je Grobar, srce je uvek ostavljao na terenu. Ne znam, nisam pametan, ali meni ce biti drago ako se vrati.

  • Joca

    29. avgust 2014 | 13:54

    Nema potrebe imamo 2 drveta na toj poziciji , nema potrebe i treće drvo da dovodimo.

  • SARS

    29. avgust 2014 | 17:58

    Vobaj iz Nefcija bi bio dobar jak kao stijena,bolji tehnicar od Drincica odlican pas ima pa i sut sredina bi dobila na cvrstini imao bi ko loptu da primi... U oba susreta je pokazao da je bolji i od drincica a o brasancu da ne pricam. Djura i tamburasi ako nastave tradicju(kamara,fofana...) Vobaj bi mogao doci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA