MILUNOVIĆEV OPROŠTAJ OD DELIJA: I posle svega me pitaju kako volim Zvezdu!

- Nadam se da će uskoro grb biti bogatiji za još jednu zvezdicu - napisao je bivši igrač crveno-belih na društvenim mrežama

  • 9

Teški dani za Luku Milunovića na "Marakani" su završeni.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nastaviće karijeru u ekipi Plataniasa sa Krita, a na Instagramu se oprostio od navijača emotivnom pismom:

"Sklone te iz tima zbog nepotpisanog papira, treniraš sam odvojeno od ekipe, gledaš utakmice sa tribina, a i dalje se raduješ svakoj pobedi kao da i sam učestvuješ dole na terenu! I onda se završi sezona, oprostiš Zvezdi polovinu zarađenog novca i ne tužiš klub (kao što sam i obećao). I posle te pitaju koliko voliš Zvezdu?! Nikad neću zaboraviti Bordo, titulu, prvi gol, kup, saigrače, gol na derbiju, besparicu, trenere, navijače, Marakanu, ma sve… Nadam se da će uskoro grb biti bogatiji za još jednu zvezdicu".

Milunović je u Zvezdu stigao 2012. godine i bio je standardan prvotimac sve do zimus kada ga je Uprava sklonila iz takmičarskog pogona jer nije hteo da potpiše papir da neće tužiti Zvezdu. Iako nije potpisao, Milunović je istakao da nikada ne bi tužio voljeni klub što je na kraju i ispoštovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Žika

    29. avgust 2014 | 14:25

    Šteta za Zvezdu, veliki je talenat.

  • ?

    29. avgust 2014 | 14:22

    E to je Zvezda!!! Hvala Luki!!!

  • Поки

    29. avgust 2014 | 15:05

    Штета што није имао већу минутажу.... Свака част,дечко од речи.... Тако се воли и поштује грб!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA