NIKOLIĆ: Drinčić je i dalje igrač Partizana!

Trener Partizana nije tačno znao da objasni kakav je status veziste, koji je potpisao ugovor sa Makabijem iz Haife

  • 11

Nikola Driničić je samo nekoliko minuta posle plasmana Partizana u Ligu Evrope poručio da je utakmica u Bakuu s Nefčijem bila poslednja u crno-belom dresu. Ipak, postoji mogućnost da se on nađe u sastavu srpskog vicešampiona za meč sa Radom (17.00)!

Trener Marko Nikolić nije tačno znao da objasni kakav je status veziste, koji je potpisao ugovor sa Makabijem iz Haife.

- Verujte mi da ne znam precizno šta se događa u vezi sa transferom Nikole Drinčića. Jedno je sigurno, on je još igrač Partizana, i ukoliko se nešto u narednim satima ne promeni, biće u konkurenciji za ekipu - rekao je Nikolić "Sportu" i zaključio:

- Možda nam poslednja dva dana prelaznog roka donesu nešto dobro kada su dolasci u pitanju, ali i nešto loše, ako nas neko neplanirano napusti. U Srbiji je to uvek tako stresno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle

    31. avgust 2014 | 10:04

    Ovaj partizan je uvek bio i bice dok se ne privatizuje CIRKUS. Da nije bilo politickih namestaljki nikad titulu ne bi uzeo.

  • dado

    31. avgust 2014 | 13:48

    u ovim čupavim vremenima i kada vlada besparica...a ovi sa kalemegdana još uvek žive u 90-ih....neka i dalje živite u tim godinama,doćete jednog dana pameti da se od prošlostine živi!!a moj PARTIZAN hvala ti što si me obradovao,da si se kvalifikovao u LIGU EVROPE.Danas doči u bilo koje takmičenje je uspeh,kad pogledam kakav j financijski haos u SRBIJI..Bitno je da se nastavi ovako dalje a ovi se mi kalemegdančići ušutili ove dane mnogo...da nam nije i tu TOLE namestio,kažem vam još jednom živite vi i dalje u toj 90-oj ahahahahhaah zato i jeste gde ste neko ima 17 koeficijent a neko 4 pa se upitajte zašto....sve TOLE I SUDIJE...DOVIDJENJA

  • Ivanjica

    31. avgust 2014 | 09:45

    Cirkus!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA