CRNO-BELA TRANSFER SAGA: Drinčić ipak ostaje u Partizanu!

Izgleda da je došlo do obrta u statusu veziste srpskog šampiona, koji će jako obradovati navijače crno-belih

  • 8

Nikola Drinčić ostaje igrač Partizana - valjda.

Premda je odlazak u ekipu Makabija iz Haife bila gotovo završena stvar, kako je i sam fudbaler rekao posle utakmice u Bakuu sa Nefčijem, očigledno je došlo do obrta. Od tada se pojavljuju nejasne informacije, a i sada beogradska sportska štampa ima nekoliko informacija.

Kako "Sport" tvrdi, Drinčić bi ostao u slučaju kada bi došlo do revizije njegovog ugovora u Humskoj i zarađivao 170.000 evra godišnje. To je 50.000 više nego što je do sada bio slučaj, a pritom je i crnogorski vezista voljan da ostane, jer bi u Izrael u kom je nestabilna politička situacija, otišao bez porodice. List navodi da kod uprave nema dobre volje ni da poveća zaradu, ali ni da pošalje igrača u inostranstvo.

S druge strane, "Žurnal" piše da je Partizan odbio ponudu Makabija od 300.000 evra, iako je srpski klub tražio duplo više, te je i definitivno da će Drinčić igrati u Ligi Evrope u crno-belom dresu.

Drinčić je u Partizan stigao zimus, a tokom protekle polusezone i početkom ove odigrao je 19 utakmica i postigao tri gola. U karijeri je nastupao za Banat, Spartak, Gaziantep, Amkar, Spartak iz Moskve i Krasnodar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    2. septembar 2014 | 11:31

    Najveće pojačanje,ostanak Drine.

  • Milos

    2. septembar 2014 | 10:03

    Da li je Nikolic sada komedija kad kaze da Drincic nije prodat? Hahaha kompleksi ciganski svaki dan se demantuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA