Ulaznice za Partizanove mečeve Lige Evrope u prodaji od ponedeljka!

Partizan je objavio kada počinje sa prodajom karata za mečeve u drugom po jačini evropskom takmičenju

  • 9

Navijači Partizana imaće priliku da gledaju evropske mečeve njihovog tima ove jeseni, a s obzirom na kvalitet protivnika u grupi možemo reći da ni u Ligi šampiona možda ne bi imali tako atraktivne rivale. Zato će verovatno na sva tri meča Lige Evrope stadion u Humskoj biti ispunjen do poslednjeg mesta, a uskoro bi trebalo da počne prodaja ulaznica za duele sa Totenhemom, Bešiktašom i Asterasom.

Tačnije karte će biti puštene u prodaju 8. septembra, ali će se prodavati u različitim kontigentima, pa će tako prva tri dana pravo da kupe komplet ulaznica za sva tri meča imati samo oni sa sezonskim kartama, a od 11. septembra će svoje mesto na tribinama moći da obezbede svi koji su zainteresovani.

Kada je cena u pitanju, karte se mogu kupiti u kompletu za sva tri meča, ali i pojedinačno, a cene će biti sledeće: za severnu i južnu tribinu komplet karata će koštati 2.000 dinara, dok su pojedinačne 800. Za bočne delove tribina na istoku i zapadu komplet košta 3.000 dinara, a pojedinačna ulaznica je 1.200.

Za centralne delove na istočnoj i zapadnoj tribini gledaoci će morati da izdvoje 4.500 dinara za komplet, a za pojedinačnu 1.800 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan

    2. septembar 2014 | 19:32

    dali neko zna kako da nabavim karte totenhem -partizan u londonu

  • jovan

    2. septembar 2014 | 19:01

    jel zna neko koliko ce biti karte za partizan tottenham

  • Grobar

    2. septembar 2014 | 19:54

    Zna li neko dal ce biti prodaja preko navijaca kao prosli put u grupi kad smo bili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA