Lovernj otkrio ko dolazi u Partizan i da nikada neće tražiti pare od crno-belih!

Francuz priznao da mu je srpski šampion dao sve i da je dovoljno dobio novca

  • 24

Doskorašnji košarkaš Partizana Žovre Lovernj, koji je dospeo u centar ''skandala'' tokom meča Francuske i Srbije, priznao je da nikada neće tražiti novac od crno-belih koji su mu sve ovo i omogućili.

Pored toga što je istakao da neće tužiti Partizan, Francuz je u razgovoru za Novosti otkrio ko će ga zameniti u crno-belom dresu. Naravno, kada srpski šampion reguliše obaveze prema jaki Klobučaru.

- Čuo sam se pre par dana sa nekim ljudima bliskim Partizanu. Rekli su mi da je sve dogovoreno oko prelaska Murića u crno-bele - rekao je Lovernj, a potom nastavio:

-  Partizan uradio sve za mene. Zahvaljujući njemu, sada imam veliki ugovor u Himkiju, koji nikada ne bih dobio da nije bilo crno-belih. Imam toliko lepih uspomena, budite sigurni da nikada neću tražiti novac od Partizana. Dobio sam to što sam dobio. Meni je dovoljno.

Pored Muriča, Partizan će potpisati i ugovor sa mladim grčkim reprezentativcem Janisom Kuzelogluom koji se nekoliko nedelja nalazio na probi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    3. septembar 2014 | 00:00

    Brat nas Francuz.Ako si nam presudio, za mene si Ljudina!

  • Bogdan

    3. septembar 2014 | 00:37

    Hvala ti Zo, za svako zakucavanje, za svaki skok, za svaku kap znoja prolivenu da bi nama doneo radost ! Hvala ti sto ti pokazao ljubav prema klubu kakvu nijedan stranac nije nikad, i hvala ti sto si bio kapiten naseg tima kada je to bilo najteze. Vrati nam se jednom. ZO, ZO, ZO, ZO, ZO

  • Partizan u srcu

    3. septembar 2014 | 00:13

    Hvala ti veliki COVECE za sve sto si uradio za nas i srecno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA