ŽIVADINOVIĆ: Partizan će dobiti Totenhem, engleski štoperi su buzdovani (VIDEO)

Legendarni fudbalski stručnjak ubeđen da će crno-beli dočekati proleće u Ligi Evrope

  • 14

Zanimljive izjave Milana Živadinovića! Gostujući u jedoj televizijskoj emisiji, nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, kao i selektor Jugoslavije, istakao je da Partizan može da prođe grupu Lige Evrope u kojoj se crno-beli nalaze sa Totenhemom, Bešiktašom i grčkim Astereasom.

Živadinović je uveren da će Partizan bez problema dobiti Totenhem i smatra da će ''najveće oružje'' crno-belih biti mentalitet i to što su engleski štoperi buzdovani (video pogledajte od 35:30 minuta).

- Nema teorije da Partizan izgubi od Totenhema, sve je u glavi. Ako se budu uplašili imena Totenhem, dobiće tri komada. Gledajte tu ima dobrih individualaca. Uvek dva štopera kod engleskih ekipa su dva buzdovana koji stoje i može da se prođe. Ja vam kažem dva nula za Partizan protiv Totenhema - rekao je Živadinović koji se osvrnuo i na ostale protivnike:

- Bešiktaš je već drugačiji. Bešiktaš je jednog drugog mentaliteta ima dosta turskih igrača, koji su slični našem mentalitetu, ali vam kažem opet, ako se prva utakmica dobije, nemojte Grke da potcenite.

- Najteža utakmica biće protiv Grka jer nisu veliko ime, može da se misli ako se pobedi Totenhem, ma šta ko su ti Grci daćemo im tri komada, a oni, tap, tri kontre dva gola razilke i doviđenja. Mislim da Partizan može da prođe grupu, može sigurno ako to bude usmereno ka pravom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    3. septembar 2014 | 13:49

    Zvezdas sam,ali je moje misljenje isto.Ne treba da se mrzimo,srecno Partizanu protiv Totenhema.

  • VOJIN

    3. septembar 2014 | 13:52

    Hahahahaha.....,Veliki trener sa 0 Titula, hvala

  • džordž

    3. septembar 2014 | 13:52

    nije mu za zameriti,izlapeo čovek..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA