ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE: Beker bi me jurio bejzbolkom da sam otišao na žurku!

Srspki teniser je posle plasmana u finale izjavio da se nada da se publika zabavila gledajući meč Endi Marija i njega

  • 4

Novak Đoković uspeo je da izbori osmo uzastopno polufinale na US Openu. Srpski teniser je u četvrtfinalu savladao Endi Marija i tako zakazao duel sa Kejom Nišikorijem.

Srpski teniser je posle odigranog meča sa Marijem izjavio da su prva dva seta trajala užasno dugo i zbog toga se zahvalio publici koja je ostala do kasno da posmatra duel:

- Hvala svima što su ostali ovako kasno. Nadam se da ste se zabavili i da ste uživali. U nekim periodima pravili smo mnogo grešaka. Mislim da smo prva dva seta igrali dva i po sata, uvek igramo duge mečeve i drago mi je što sam uspeo da se plasiram u polufinale - rekao je prvi teniser sveta i osvrnuo se na okršaj sa Nišikorijem:

- Izuzetno mi je drago zbog njega. On i ja smo veliki prijatelji, a povezuje nas i ista kompanija koja nam dizajnira odeću. Biće sigurno jako teško protiv njega, ali videćemo. Sada samo želim dobro da se naspavam. Voleo bih da mogu da se zabavljam, ali mislim da bi me trener ubio nakon toga - našalio se Đoković.

Srpski teniser je kasnije na konferenciji pokušao da objasni zašto nije otišao u grad na žurku s obzirom da je meč sa Škotom završen jako kasno.

- Mislim da bi me Beker pojurio s bejzbol palicom kada bih slučajno otišao na žurku, tako da ću ipak u krevet - rekao je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcb pg

    4. septembar 2014 | 13:19

    razvalice ga japaner

  • Branko@Nikola@"banjani"

    4. septembar 2014 | 09:29

    I japanac ovih dana mora kuci,htio ili ne tako mu sudjeno...???POŠALjI GA U JAPAN POLAKO,AL SIGURNO ČIM SE NASPAVAŠ!!!...

  • Dejan B.

    4. septembar 2014 | 10:58

    Ti si CAR!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA