Ko nije hteo Babovića u Partizanu?

Iskusni vezista bio na pragu povratka u Partizan, ali do realizacije transfera nije došlo tako da je Babović ostao u Voždovcu

  • 12

Mogao je vicešampion Srbije Partizan neočekivano da dobije značajno pojačanje u smiraj prelaznog roka i to u vidu nekadašnjeg zamenika kapitena kluba iz Humske, ali je Stefan Babović, ipak, odlučio da ostane u Voždovcu na godinu dana, iako je bio želja trenera Marka Nikolića.

Crno-beli tokom prelaznog roka nisu potrošili nijedan euro, a isto bi bilo i da se Babović vratio u Humsku jer je vezista bio bez ugovora. Međutim, do potpisao nije došlo, a Nikolić je otkrio i pravi razlog.

- Upravni odbor je tako odlučio - jasna je bio Nikolić, a prenosi Žurnal koji navodi da se UO i nije sastajao prethodnih dana.

Pitanje je i kako bi navijači Partizana reagovali na njegov povratak jer je poznato da su mu, tokom poslednjeg mandata, na svakom koraku zviždali i jasno bili protiv njega.

Podsetimo, Babović se pominjao i koa pojačanje Crvene zvezde, ali su Delije protiv OFK Beograda u finišu prethodne sezone rekle NE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mih

    4. septembar 2014 | 13:31

    A ko je bio da se dovede Babovic??? Zbog cega??? Kvaliteta??? Pa, on tako nesto i ne poseduje. Jel i treci put treba da se sramoti??? Sta je uradio preko?? Otisao bi u Zvezdu, ne bi trepnuo, da su ga hteli navijaci.

  • Mile

    4. septembar 2014 | 15:27

    Pa kome on jos treba?

  • Nikola

    4. septembar 2014 | 13:40

    Ne postoji navijac Partizana koji bi njega hteo u klubu, tako da se manite tih prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA