Viđena je vrhunska odbojka na Adi Ciganliji: Završeno sedmo Vip Beach Masters - prvenstvo Srbije! (FOTO)

Nakon uzbudljivih turnira održanih u dvanaest gradova širom Srbije u protekla tri meseca, sjajna igra obezbedila je parovima Aleksandra Frajtović/Nina Škarić i Miljan Kiković/StefanBasta šampionsku titulu

  • 0

Serijom finalnih mečeva na beogradskom turniru na Adi Ciganliji završeno je ovogodišnje Vip Beach Masters - prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koju sedmu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije.

Nakon uzbudljivih turnira održanih u dvanaest gradova širom Srbije u protekla tri meseca, sjajna igra obezbedila je parovima Aleksandra Frajtović/Nina Škarić i Miljan Kiković/StefanBasta šampionsku titulu, ali i vredne novčane nagrade iz ukupnog fonda od 32.000 evra, koje je obezbedila kompanija Vip mobile.

Vrhunske mečeve iz ekskluzivne VIP lože pratio je i veliki broj ličnosti iz poslovnog i javnog života Srbije, poput Nj.E. ambasadora Majkla Davenporta, proslavljenog odbojkaša Vanje Grbića, direktorke Beogradskog festival igre Aje Jung, glumica Lene Bogdanović i Jelisavete Orašanin, glumca Ivana Mihailovića, poznate šminkerke Jelene Maćić, učesnika TV serijala „Moja kuhinja, moja pravila” Ivana Markovića i Nataše Kažić, kaskadera Uroša Ćertića i mnogih drugih.

Dobra zabava nije izostala ni za mališane širom Srbije. Vip Beach Masters škola odbojke, koju četvrtu godinu zaredom vodi naš proslavljeni odbojkaš i olimpijski as Vanja Grbić, omogućila je mališanima da se oprobaju u ovom uzbudljivom sportu. Ove bičvolej sezone je u svih dvanaestgradova koji su bili domaćini turnira, kroz školicu prošlo više od 4.000 dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina, koji su pod Vanjinim budnim okom naučili osnove odbojke na pesku.

Novitet ove Vip Beach Masters sezone je biznis liga koju je kompanija Vip organizovala za svoje poslovne partnere. Za vredne nagrade nadmetalo se šesnaest timova iz kompanija: Saga, Nectar, Executive Group, Leo Burnett i mnogi drugi. Prvi put turniri u okviru Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku su imali svoj zvanični mobilni telefon sezone, LG G2 Mini.

Zahvaljujući posebno kreiranoj Android aplikaciji „Vip Beach Masters“, korisnicima je bilo omogućeno da nauče osnovne poteze ovog dinamičnog sporta. Ovaj značajni sportski događaj podržali su LG, Coca-Cola Hellenic, DaCapo, kao i gradovi u kojima se turniri održavaju, a kompanija Wiener Stadtische osigurala je ceo turnir. Medijski partneri Vip Beach Masters sezone su RTS, Gloria, Hej, Sportski zurnal, Novosadska televizija, radio AS iz Novog Sada, TDI Radio iz Beograda, Sportske.net i Naslovi.net.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA