Liverpul Partizanu daje 625.000 evra!

Na osnovu naknade za razvoj igrača crno-belima, na osnovu procenata zaključenih ugovorom prilikom prelaska u Benfiku, sleduje ovaj novac

  • 12

Lepe vesti za navijače Partizana! Pored toga što je stiglo uverenje da grafit ''Hejsel'' neće biti prekrečen, vicešampion Srbije bi uskoro trebalo dodatno da profitira od transfera Lazara Markovića u Liverpul.

Kako Sportski žurnal prenosi, osim 1.650.000 koliko crno-belima sleduje na osnovu procenata zaključenih ugovorom prilikom prelaska u Benfiku, na račun Partizana bi trebalo da bude uplaćeno 625.000 evra na osnovu naknade za razvoj igrača.

Po klauzuli FIFE, klub ima pravo na naknadu za razvoj igrača, prilikom njegovog prvog, ali i svakog narednog transfera sve do sezone u kojoj je igrač napunio 23 godine. Popularni markec je u Partizanu bio od svoje 12. godine, aklub je napustio 2013. godine kada je prešao u Benfiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    5. septembar 2014 | 14:34

    Posto smo puni ko brod,valjalo bi malo zaraditi i obrnuti toliki novac...recimo,pozajmiti koji milion komsinici uz pristojnu kamaticu od,recimo 20%..uz obavezan aneks ugovora,kada ih seik kupi i pasnjak pretvori u butike,da on nastavi sa otplatom zatecenog,uredno zavedenog i overenog duga putnjicavih prema Svetinji...xxaaxxaa..Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Vuja PFC

    5. septembar 2014 | 11:16

    Lepše vesti za upravu Partizana...

  • Maldini

    5. septembar 2014 | 11:43

    Oni zaradjuju na bivsim igracima a mi dodatno placamo sadasnje kad odu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA