Manijak godinama proganjao voditeljku SOS-a!

- Shvatili smo da je navijač Zvezde, jer me "obiđe" svaki put kada se igra neka utakmica na Marakani. Ne znam kako da mu objasnim da neću postati njegova žena - objasnila je voditeljka SOS-a

  • 10

Voditeljka emisije na SOS kanalu Vesna Antić otkrila je za da je godinama ispred redakcije čeka izvesni muškarac iz Zrenjanina, koji je u nekim momentima bio vrlo uporan da stupi sa njom u kontakt.

 - Nekoliko puta me je čekao ispred redakcije, da mi nešto kaže, ali su kolege uspele da ga spreče. Prijavila sam ga policiji, ali se on i dalje pojavljuje ispred mog posla. Shvatili smo da je navijač Zvezde, jer me "obiđe" svaki put kada se igra neka utakmica na Marakani. Ne znam kako da mu objasnim da neću postati njegova žena- rekla je voditeljka i dodala:

- Za 11 godina koliko vodim emisiju, stekla sam poverenje gledalaca i nikada nisam dala nikome povoda da bude nepristojan prema meni. Navijači me korektno pozdravljaju na utakmicama-  rekla je Vesna, koja vodi "Fudbalski magazin" i "Svedoci istorije".

Voditeljka je dodala da joj se jednom udvarao i jedan fudbaler, kog nije želela da imenuje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Žika

    5. septembar 2014 | 22:21

    A i nije nešto...

  • Orangutan

    6. septembar 2014 | 08:58

    Pa budi mu žena! Što si takvaa?!??!!

  • Mala

    6. septembar 2014 | 08:19

    Udvarao joj se fudbaler, glupost. Pa svakoj zeni se neko udvara sto na radnom mestu sto privatno pa nemaju potrebu da javno pricaju o tome. Vodi emisiju o sportu koju prate uglavnom muskarci i to je sasvim normalno. Zena je prosecna nista spektakularno. E ovo uporno sacekivanje to je nesto cime treba da se pozabave organi reda jer sa takvim upornim i nerazumnim muskarcima treba biti na oprezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA