ADVOKAT: Francuska je među četiri najbolje ekipe u Evropi, ali očekujem pobedu!

Selektor našeg tima optimista je pred prijateljsku utakmicu između Srbije i Francuske, koja se igra na stadionu Partizana u nedelju od 20.45

  • 2

Selektor fudbalske reprezentacje Srbije Dik Advokat rekao je da se ne plaši selekcije Francuske za koju je rekao da je među najboljim tmovima Evrope, ali i poručio da se nada pobedi u predstojećem prijateljskom meču u Beogradu.

- Četiri dana sam sa ekipom i polako se upoznajemo i nadam se da ćemo igrati sve bolje i bolje. Sutra igramo protiv jakog tima koji je među najboljima u Evropi, ali me ta činjenica raduje, jer ne želim da igramo sa slabim rivalima, već sa najjačima kako bismo videli šta treba da promenimo u budućnosti - rekao je Advokat na konferenciji za štampu na stadionu Partizana.

On je istakao da je rezultat sutrašnje utamice veoma bitan, ali da je važna i igra tima.

- Obe stvari su nam bitne, danas smo uigravili ekipu, mi smo mlad tim i nemamo razloga da se plašimo Francuske koja ima kvalitetne igrače, jer i naši fudbaleri igraju u najboljim klubovima Evrope. Imam dobar osećaj za sutrašnju utakmicu. Gledao sam prijateljski meč između Francuske i Španije, bio je na najvećem mogućem nivou - rekao je Advokat.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da je utakmica protiv Francuske od velikog značaja za njegov tim, pošto će dati trenutnu sliku nacionalnog tima.

- Svaka promena selektora ima pozitivne i negativnre strane, ali se nadam da će u našem slučaju ona biti pozitivna. Advokat dobro poznaje ekipu i verujem da ćemo njegove zahteve sprovestii u delo. Moramo da uradimo sve kako bismo se plasirali na EP. Iako imamo dosta oscijacija, napredujemo kao tim. Francuska je vrhunska selekcija , domaćini su EP i njihov cilj je da ga osvoje. Daćemo sve od sebe da sutra ostvarimo povoljan rezultat - rekao je Ivanović.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se sutra od 20,45 sati na stadionu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serbian moonshine

    6. septembar 2014 | 22:39

    Bravo Diče srbija ti kliče...

  • djole

    7. septembar 2014 | 11:06

    Dik Advokoat da plati pola miliona dinara jer je trener ili ti selkrot Srpkse reprezentavcije,,, fudbalsi savez isto da plati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA