ĐOKOVIĆ: Nišikori je bio bolji! Ne znam da li ću igrati u Dejvis kupu!

Srpski teniser posle šokantnog poraza nije siguran da li će pomoći reprezentaciji protiv Indije

  • 14

Novak Đoković je neočekivano poražen u polufinalu US opena od Keija Nišikorija, što se može svrstati u jedno od najvećih iznenađenja ove godine.

Srpski teniser, koji je pre meča već bio viđen u svom petom uzastopnom finalu u Njujorku, odigrao je neočekivano slabo, dok je Japanac protiv najboljeg reketa sveta pokazao sav svoj potencijal koji poseduje. Svestan je posle meča bio Đoković da je Nišikori bio bolji protivnik i da je zasluženo trijumfovao.

- On je imao veliki proboj i pripremio se odliččno za ovaj turnir na kome je igrao fantastičan tenis. Čestitam mu na trudu, Bio je bolji igrač danas. Uslovi su bili teški, ali kako je bilo meni, tako i njemu, jednostavno je odigrao bolje. Osim drugog seta moja igra danas nje bila ni blizu one kakvu sam želeo - rekao je Đoković posle meča.

Ono što je nakon meča još više interesovalo izveštače iz Srbije jeste hoće li se nakon US opena prvi teniser sveta pridružiti Dejvis kup selekciji Srbije koju očekuje meč protiv Indije, ali njegov odgovor će zabrinuti sve navijače.

- Trebalo bi prvo da porazgovaram sa selektorom oko toga da li idem u Indiju ili ne. Još uvek ne znam - kazao je naš najbolji igrač.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trnko

    7. septembar 2014 | 05:36

    Ček prvo da vidi kol'ko para će da "izmuze " za nastup... Zamenio reket papučom pa se nešto "iznenađuje". To što se već sad "femka " za učešće u Davis-u, to vam je dokaz kol'ko mu je "bitan" reprezentativni dres... Pa pogledajte ljudi gde mu je grb Srbije! Dok ga drugi nose na grudima on ga nosi na peti ...(!?) Jel' on to simbolično "zgazio" Srbiju? Onda nemojte da se pitate zašto živi u Monaku, a ni dinar srbiji za porez. Izigrava "dobročinitelja" a ni "kinte" nije dao iz svog džepa. U njegovu "fodaciju" drugi ulažu pare, a on "dobročinitelj". A, i to što je dao "mnogo se pretrgo". I za svadbu je tražio od zvanica da mu umesto poklona doniraju u fondaciju. Dokaz više da se odatle "troškari" a glavnicu od 65 miliona čuva u banci sa kamatom... Ko je ovde lud....!?

  • Igor

    7. septembar 2014 | 03:19

    Propao čovek od kao se oženio

  • stevan

    6. septembar 2014 | 22:56

    Bolje nemoj, trazi trenera da te vec naucimo neko da serviras konstantno dobro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA