ĐURIĆ: Jedna evropska banka biće sponzor Partizana!

Jedina istina je da pregovaramo sa dve evropske banke o generalnom sponzorstvu. Verujem da ćemo se uskoro dogovoriti - rekao je Đurić za "Alo"

  • 11

Tokom proteklih nekoliko dana intenzivno se u medijima spekulisalo ko bi mogao da postane generalni sponzor fudbalskog kluba Partizana.

Najglasnije se pričalo o jednoj kompaniji iz Azerbejdžana, ali je u razgovoru za "Alo" sve to demantovao predsednik crno-belih, Dragan Đurić, koji je rekao da će sponzor kluba iz Humske postati jedna evropska banka.

- Nema šta da se priča o temi sponzorstva. Sve ono što se pojavljivalo u medijima nije tačno. Jedina istina je da pregovaramo sa dve evropske banke o generalnom sponzorstvu. Verujem da ćemo se uskoro dogovoriti - rekao je Đurić za "Alo".

Prvi čovek Partizana je do sada mnogo puta imao bombastičene izjave u medijima. Veoma mali broj njih se potom obistinilo, a videćemo šta će biti sa pričom o sponzorstvu.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. septembar 2014 | 11:56

    Sa sedistem u Hong Kongu..krecu ulaganja u najvecu Srpsku sportsku svetinju-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!! Zna se ko je najstabilniji sportski kolektiv u Srbiji i ko ima najbolju omladinsku FK skolu na svetu !!!

  • 1978

    7. septembar 2014 | 08:25

    Rece covek koji prosto prosirenu recenicu nije sastavio za svo ovo vreme od kako je nazalost postao predsednik naseg Partizana. Idi i ne okreci se sine.

  • Orao

    7. septembar 2014 | 10:32

    Zar je taj Djuric jos u Partizanu ? Za njega ne postoji zakon. Jos i sa bankama suruje a meni za kreditnu karticu na kojoj treba da dobijem 80 hiljada dinara traze citavu istoriju da nisam osudjivan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA