DRINČIĆ: Niko ne bi trebalo da priča protiv Partizana!

Vezista crno-belih istakao je da klub nema nikakve veze što je napustio kamp reprezentacije Crne Gore pred start kvalifikacija za EURO 2016

  • 3

Odlazak fudbalera Partizana Nikole Drinčića sa okupljanja reprezentacije Crne Gore pred početak kvalifikacija za EURO 2016 podigao je veliku prašinu.

Vezista crno-belih je u razgovoru za Mozzartsport objasnio da nije postojalo pritisaka kluba iz Humske na njegov nastup za nacionalni tim.

- To nema veze sa Partizanom i nemam ja nikakav problem. Razloge što sam napustio reprezentaciju ću sačuvati za sebe. Ali, ponavljam, to nema nikakve veze sa Partizanom i nema potrebe da iko priča protiv kluba, jer to nema nikakve veze sa mojom odlukom. Ti što su rekli, oni znaju zašto sam otišao, jer su prisustvovali tom razlogu. Što se Partizana tiče, ginuću za svaku loptu i pomoći drugovima koliko mogu i znam - rekao je Drinčić.

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZarpA

    7. septembar 2014 | 15:07

    Ima li jos klubova u Srbiji da igraju fudbal ili se sve svodi na Beogradske, svaku sitnicu objavite a ostali što pričaju, pišu u ostalo

  • Catv

    7. septembar 2014 | 17:50

    Bravo majstore!Postovanje do neba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA