Srpski klinci bi održali lekciju Benzemi zbog očajnog pljuvanja! (FOTO)

Fudbaler Reala nije uspeo da postigne gol u Humskoj, ali ni pošteno da pljune u nedelju uveče

  • 3

S obzirom da je pljuvanje na ulici sastavni deo "srpske kulture", nema sumnje da će ova fotografija na kojoj je Karim Benzema izazvati dosta komentara.

Naročito od srpske omladine, beogradske, kako već hoćete, koja je poznata po "zašlajmarivanju" asfalta, dvorišta, stadiona...

Umesto da ide jako i precizno, Karim je "razvodnio" svoje pljuvanje, toliko da ga mnogi klinci iz krajeva Srbije ne bi primilo u društvo.

Kadar fotoreportera agencije AP ne ide u prilog francuskom fudbaleru, kojem je malo toga polazilo za nogom u nedelju uveče, pa i da ljudski pljune na travu Partizanovog stadiona, zbog kojeg su pojedini francuski fudbaleri negodovali.

Fudbaler Reala nije samo u ovoj situaciji uhvaćen. Bio je očajan zbog lošije igre i nemogućnosti da postigne gol, pa je bio centralna figura u još nekim situacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PeXoN

    8. septembar 2014 | 16:32

    Otkaz!

  • Kiza od Marinkovu baru

    8. septembar 2014 | 18:24

    Nemate vi pojma. Ovo je prava šlajmarica. Pri izbacivanju iz usta deluje razvučena i time vara protivnika, ali se na 0,48 cm od cilja spaja u celinu celosti i ruši protivnika. To je pored "fudbalerke" izbacivanje sline iz nosa najače prljavo oružije fudbalera. Takozvana "Lamina šlajmka" kojom Lama pogađa na udaljenosti od 24,6 cm tačno u zvezdu. Jao majko ako te pogodi.

  • toplistanadrealista

    9. septembar 2014 | 00:52

    Mihajlovic je ekspert........ovo je ipak pucanj u prazno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA