Ovako se Zvezda zahvalila Spartaku za gostoprimstvo u Rusiji!

Crveno-beli su poslali telegram na adresu moskovske ekipe povodom meča odigranog prošlog petka na otvaranju stadiona "Otkritje Arena"

  • 7

Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je telegram zahvalnosti moskovskom Spartaku za gostoprimstvo tokom boravka u prestonici Rusije i odigravanja prijateljske utakmice dva bratska kluba

Najtrofejniji ruski klub ugostio je šampiona Srbije prošlog petka povodom otvaranja svog novog stadiona "Otkritje Arena", na kojem će biti igrane utakmice svetskog prvenstva 2018. godine.

- Izražavamo veliku zahvalnost zbog učinjene časti i privilegije da baš Crvena zvezda uveliča otvaranje vašeg doma, stadiona ''Otkritje Arena''. Vaš poziv i gostoprimstvo tokom boravka u Moskvi još jednom su dokazali prijateljstvo dva kluba, Spartaka i Crvene zvezde, i dva naroda, ruskog i srpskog. Želimo vam u budućnosti mnogo proslava trofeja u vašem novom domu, mnogo velikih evropskih utakmica i mnogo radosti, a mi ćemo uvek biti tu da kao prijatelji pomognemo i podržimo - navodi se u telegramu Crvene zvezde objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu.

U spektakularnoj prijateljskoj utakmici u Moskvi, pred oko 40.000 gledalaca, fudbaleri Spartaka i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    8. septembar 2014 | 21:54

    Najtrofejniji ruski klub i najtrofejniji srpski klub u istoriji!fudbalske institucije!crveno bela armija uvek je uz vas!!!

  • Poki

    8. septembar 2014 | 21:24

    Sjajno...više ovakvih utakmica nam treba!!! :-)

  • deljia durres1389

    8. septembar 2014 | 23:29

    hočemo još.... napred zedzooo leee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA