NBA je postala siromašnija za jednog velikog majstora! (VIDEO)

Legendarni košarkaš Detroita rekao da je bilo dosta i okačio patike o klin

  • 0

Kao što je vest da će Vins Karter nastaviti da oduševljava publiku širom SAD izazvala egzaltiranost ljubitelja "magične igre pod obručima", tako će ih informacija da je legendarni Čonsi Bilaps završio karijeru sigurno razočarati.

Posle 17 godina aktivnog igranja odlučio je da kaže zbogom, a razlog zašto je doneo takvu odluku jesu povrede koje su ga pratile poslednjih nekoliko godina zbog čega nije imao priliku da mnogo igra.

 

- Vreme je. Znam kada je vreme. I dalje sam psihički spreman i imaj jaku želju da igram, ali ne mogu da ignorišem činjenicu da nisam bio zdrav poslednje tri godine. Mogao bih ponovo da pokušam i da dođem do određene tačke do koje mislim da mogu da budem, ali ne mogu to da podnesem. Kada ne mogu da igram kako znam, tada sam postao svestan da je vreme da se povučem - rekao je Bilaps.

Legendarni plejmejker je izabran 1997. godine na draftu kao 3. pik od strane Bostona, a pored Seltiksa nosio je dres Toronta, Minesote, Denvera, Orlanda, Njujorka, LA Klipersa, dok je najveći trag ostavio u Detroitu sa kojim je 2004. godine osvojio šampionski prsten i bio MVP finalne serije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA