HIT: Žigić želi engleski pasoš, a evo kako govori engleski jezik! (VIDEO)

Bivši srpski reprezentativac je za četiri godine boravka na Ostrvu dosta dobro usavršio svoje znanje jezika

  • 1

Nikola Žigić je poslednjih dana u centru pažnje srpskih medija, a uglavnom zbog toga gde će nastaviti svoju karijeru, ali ne samo zbog toga. Sada je u fokusu pre svega nakon izjave njegovog menadžera Milana Ćalasana da želi da postane državljanin Velike Britanije.

Ovo je mnoge iznenadilo imajući u vidu da je pre četiri godine kada je stigao na Ostrvo imao problema sa prilagođavanjem na tamošnji život, pre svega jer nije dobro znao engleski jezik. Međutim, izgleda da je vreme koje je proveo u Engleskoj učinilo svoje i bivši reprezentativac Srbije se privikao na sredinu u kojoj je proveo četiri godine zbog čega želi tamo da ostane da živi.

Izgleda da je u međuvremenu sasvim dobro naučio i jezik, kao što je uradio za vreme boravka u Španiji, tako da sada priča jako dobro što smo imali prilike da vidimo kada je spremao novogodišnju pesmicu za klupsku televiziju. Naravno, ostalo mu je iz srpskog jezika da koristi poštapalice, samo što u Engleskoj sada često govori "Yes", ali mu se to ne može zameriti.

Mi smo želeli da pronađemo još neki njegov intervju na engleskom jeziku kako bismo se uverili u njegovo poznavanje istog, ali nažalost postoji samo jedan video snimak, a to je upravo pomenuti klip sa snimanja novogodišnje pesmice. Stoga, ne bi bilo zgoreg da se podsetimo tog simpatičnog videa.

Pomenimo na kraju i najnoviju informaciju da je za njega ozbiljno zainteresovan Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA