Zvezda nezadovoljna žrebom u Kupu, Borcu svejedno!

Trener crveno-belih Nenad Lalatović smatra da je žreb mogao da bude naklonjeniji, dok je Bogić Bogićević poručio da njegov tim može da parira svakoj ekipi

  • 3

Kako je žrebom određeno, jedan od parova šesnastine finala Kupa Srbije je Crvena zvezda i Borac iz Čačka

Ljubitelji domaćeg fudbala s nstrpljenjem očekuu ove duele, ali trener crveno- belih Nenad Lalatović smatra da njegov klub nije imao sreće na žrebanju:

- U odnosu na to koga smo mogli da izvučemo, drugoligaše ili trećeligaše, dobili smo najteži zadatak pošto je reč o ekipi iz Superlige. U tom smislu smatram da smo dobili najtežeg rivala. Borac je pokazao u ova četiri kola da je veoma dobra ekipa. Pobedili su Radnički iz Kragujevca (1:0) i Donji Srem (2:0), a remizirali sa Čukaričkim (0:0), uz poraz od Rada (2:1)- izjavio je Lalatović za Sportal, komentarišući rad trenera Bogićevića:

- Imaju odličan tim, dobrog trenera koga izuzetno cenim, odličnu polukontru i svakako su jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela šampionata. Ipak, daleko je ta utakmica, ali voleo bih da smo izvukli malo slabijeg protivnika. U svakom sličaju daćemo sve od sebe da prođemo u osminu finala Kupa Srbije- rekao je Zvezdin trener.

Sa druge strane, trener Bogić Bogićević nije zabrinut što će u šesnaestini finala nacionalnog kupa igrati protiv Crvene zvezde i poručio da njegov tim može da parira svakoj ekipi.

- Svejedno nam je ko je protivnik, došlo je vreme da u srpskom fudbalu sa svakim može da se igra. Kup je takmičenje u kome se rival ne može birati, a za nas je mnogo važnija predstojeća prvenstvena utakmica protiv OFK Beograda. Do utakmice sa Zvezdom imamo još dva susreta u Superligi i kada dođe vreme razmisljaćemo o njoj - poručio je Bogićević.

FK Borac Čačak

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Borca igra se 24. septembra u Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miiile, još dinamita!

    10. septembar 2014 | 20:00

    Kakav naslov! NEPROCENJIVO!

  • Crnogorac

    10. septembar 2014 | 20:17

    Ajde Lale ne plači,sviraće vam 3 penala,valjda ćete dati jedan :-))

  • bgcaffe

    10. septembar 2014 | 23:04

    A glodari "slučajno" dobili protivnika u kome je trener čovek koji je do juče bio pomoćnik trenera u nk partizan ! hahahahaaa.....ne može nk partizan bez "igrica " VAN TERENA !!! :))) Neprocenljivo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA